19.07.2018

Daha gür ve çekici kirpikler için kirpik bakımı

Her gün yoğun rimel uygulaması yapmadan dolgun ve uzun kirpiklere sahip olmanın pek çok yolu var. Kirpik serumları ve kirpik lifting bunlardan ikisi.

Günlük hayatınızda makyaj yapmadan da dolgun ve hacimli kirpiklerinizle göz kamaştırabilirsiniz.  Kalıcı Makyaj Uzmanı Kübra Karaöz Türkiye'de ilk defa geliştirilen 11 vitaminli lifting uygulmasını Pudra.com okuyucuları için anlattı. Bunun dışında evde de uygulama yapabileceğiniz ve 6 hafta sonucunda yüzde 35 daha uzun kirpiklere sahip olabileceğiniz kirpik serumu hakkında bilgiler verdik. 

Daha gür ve çekici kirpikler için kirpik bakımı

Her gün yoğun rimel uygulamasına ihtiyaç olmadan dolgun kirpiklere sahip olmanın pek çok farkı yolu var. Kirpik serumları ve kirpik lifting gibi uygulamalar bunlardan ikisi. Kirpik lifting, 5 farklı aşamadan geçirilerek uygulanan özel bir mini vitamin kokteylinden oluşuyor.

Lifting, uygulanan keratin bakımıyla kirpikleri daha yukarı kaldırıp kıvırma işlemi görüyor. İşlem 40 dakika sürüyor. Kirpiklerin belirli bir süre boyunca daha uzun ve hacimli görünmesini sağlayan bir güzellik uygulaması kirpik lifting, sadece doğal kirpiklerin köklerine uygulanan bir keratin bakım yöntemi. Bu tür profesyonel güzellik uzmanlarına gereksinim duyulan yöntemler dışında bir diğer yöntem de düzenli olarak uygulandığında gözle görülür harika sonuçlar veren kirpik serumları. 

LR kirpik serumuKirpiklerinin seyrekliğinden, kısalığından ve dökülmesinden şikayeti olanların yardımına LR Deluxe Activating Kirpik Serumu ile koşuyor.  LR’ın en sevilen ve tercih edilen ürünleri arasında yer alan Deluxe activating kirpik serumu kirpik köklerini besleyerek yeni kirpiklerin çıkmasına yardımcı oluyor. Dökülmeye karşı koruma sağlayan ürün aynı zamanda zengin içerik bileşenleri ile kirpiklerinizin bakımını da yapıyor.

Deluxe Activating Kirpik Serumu kaşları yumuşatarak kolay bir şekilde şekil almasını sağlıyor. 6 hafta düzenli kullanım sonrasında %35’e kadar daha uzun ve sağlıklı kirpiklere sahip olmayı vadeden ürün, uygulama aparatı ile de kullanım kolaylığı sağlıyor.

6 hafta sonra maksimum kirpik uzunluğunu %35’e kadar uzatan, daha uzun kirpiklere sahip olmanızı sağlayan LR Deluxe Activating Kirpik Serumu fiyatı 114,90 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER