pudra.com 26.02.2014

Ducray Sensinol Serum'la saç derinizi yenileyin

Ducray Laboratuvarlarında üretilen Sensinol Serum, zengin ve anti alerjenik özelliğiyle saç derinizdeki tahrişleri en aza indirecek.

Stresli yaşam, hava kirliliği, saçı yüksek ısıda kurutmak ve boyalar zamanla saç derinizin tahriş olmasına neden olur. Tahriş olan deri gerekli bakım yapılmadığı zaman saç dökülmelerine de neden olur. Zarar gören deri hassaslaşarak kaşıntıya ve acıya neden olur. Sağlıklı saçların hayattaki önemini bilen Ducray Laboratuvarlarının yeni ürünü Sensinol Serum bütün bu şikayetleri en aza indirmek için tasarlandı.

Ducray Sensinol Serum'la saç derinizi yenileyin

Paraben, parfüm ve renklendirici içermeyen fizyo-koruyucu serum, saç derinizin yeniden doğal dengesine kavuşmasına yardımcı olacak. Saç renginizi de koruyan Sensinol Serum, içinde barındırdığı polidokanol, glikokol ve çinko-glukonat'la derideki kaşıntıları alırken nemlendirecek.

Ducray Sensinol Serum'un en sevdiğimiz yanı ise saçı yağlandırmayan bir içeriğe sahip olmaası. Biyolojik olarak da parçalanabilen bileşenler içeren serum doğanın dengesinin de korunmasına yardımcı oluyor.

Sensinol Serum'un kısa sürede etki etmesi için nasıl kullanılması gerekir?





Ducray Sensinol Serum yedi gün boyunca saç derisine uygulanmalıdır. Her uygulamada yaklaşık 15 sprey, tercihen masajla sıkılmalıdır. Durulanmamalıdır.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER