Pudra.com 28.06.2012

Elidor'dan harika hediyeler

Hacimli saçlar uzmanı Teddy Charles ve ışıltılı saç uzmanı Jamal Hammadi evde saçlarını kolayca şekillendirmek isteyen kadınlara 5 farklı Elidor ürünü sunuyor. Üstelik harika hediyeler kazanma şansı da var.

Hacimli saç uzmanı Teddy Charles ve ışıltılı saç uzmanı Jamal Hammadi’nin işbirliğiyle geliştirilen "Elidor Saç Şekillendirici Serisi" ile bu yaz saçlarımız çok havalı...

Elidor'dan harika hediyeler

Altı farklı üründen oluşan seri hacimli saçlar için özel olarak yaratıldı. "Yeni Elidor Saç Şekillendirici Serisi" içinde iki köpük, iki saç spreyi, hacimlendirici dip sprey ve saça parlaklık veren yeni bir wax (cila) bulunuyor. Dinamik, yaşam dolu, her yaşta kendini genç hisseden ve saçlarıyla kendini ifade etmeyi seven kadınlara hitap eden bu ürünler, saçlara kalıcı hacim ve dolgunluk kazandırıyor.


"Saçlardaki hacim diplerden başlar" diyen Elidor’un "root-lifting" teknolojisini kullanarak Teddy Charles ile birlikte geliştirdiği hacimlendirici dip spreyi saçların diplerine uygulanarak doğal hacimli ve dolgun saçlar elde edilmesine yardımcı oluyor.

Işıltılı saç uzmanı Jamal Hammadi’yle birlikte geliştirilen, ışıltılı parlaklık serisinin bir devamı olarak inci özlü ve zengin vitaminli yağlar içeren wax sayesinde ise saçlar şekil alırken parlıyor.

Elidor köpükleri yapışkan değil, üstelik yumuşak bir dokunuş için birebir. Doğal görünümüyle kadınlar tarafından özellikle tercih ediliyor. Elidor saç şekillendirici seri üstün özellikleriyle evde onlarca farklı saç şeklini kolayca uygulamaya olanak veriyor.

Tüm bu ürünleri kullanıp üstüne de hediye kazanmak ister misiniz? Elidor Facebook sayfasına tıklayıp havalı saçlarınla yarışmaya katılabilirsin.

Köpük ve Sprey: 12,90 TL
Hacimlendirici Sprey: 13,90 TL,
Wax: 10,90 tl.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER