@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.10.2015

Elizabeth Arden'den ilk probiyotikli krem!

Elizabeth Arden yeni ürünü Superstart Skin Renewal Booster ile kadınlara daha güçlü, canlı ve sağlıklı bir cilt vaat ediyor.

Amerika’nın çok satan markalarından Elizabeth Arden hayranlarına sevindirici bir haberimiz var. Bir süredir Türkiye’de bulunmayan Elizabeth Arden ürünleri raflara geri döndü! Yıllardır severek kullandığınız ürünlerin yanı sıra cilt bariyerini güçlendiren Superstart Skin Renewal Booster serumu da raflarda ön sırayı aldı. Ünlü model Karlina Caune'in yüzü olduğu Elizabeth Arden markasını artık çok sık reklamlarda göreceğiz. 

Elizabeth Arden'den ilk probiyotikli krem!

Elizabeth Arden'den ilk probiyotikli krem! 1

Şehir hayatının getirdiği hava kirliliği, sigara ve egzoz dumanı, toksin gibi dış faktörlerden korunmasız kalan cildimizde kalkan görevi üstlenecek Superstart, yenilenmiş ve sağlıklı bir cilt vaat ediyor. Serum ve nemlendiriciden önce kullanılan ve bu ürünlerin performansını yükselten Superstart, formülünde cildi güçlendiren özel içerikler bulunduruyor. Üstelik ilk defa bir bakım ürününde probiyotiklerin kullanıldığını görüyoruz. Probiyotikler sindirim sisteminde bağırsak florasını güçlendirdiği gibi bu serumda da cildin kendini savunma yeteneğini artırıyor.

Elizabeth Arden Superstart Skin Renewal Booster reklam filmini izlemek için tıklayın.



Superstart'ın içeriğinde bulunan Akdeniz sahillerine özgü, dayanıklı deniz fenneli bitkisi, cildin yüzeyini güçlendiriyor. Keten tohumu ekstresi cildin yağ düzeyini dengeliyor. Serumun nemlendirme özelliği ise deniz börülcesi ekstresinden geliyor. Bütün bu faydalı içerikler sayesinde ciltte kolajen seviyesinin 5 kat daha arttığı görülüyor. Sonuç çok daha taze, güçlü, pürüzsüz ve aydınlık bir cilt!

Superstart Skin Renewal Booster, cilt bakımında sıradan nemlendiricilerin ötesine geçebilecek ve bakım sektöründe devrim yaratabilecek içeriğiyle heyecan veriyor.

Fiyatı: 230 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER