25.05.2023

Evde profesyonel cilt bakımı için ürün önerisi

Yeni nesil maskesi ve güçlü aktif içeriklere sahip olan serumlarıyla tanıştıktan sonra, cilt bakim rutininizde Proud ürünlerinden vazgeçemeyeceksiniz.

Yenilikçi, teknolojik ve bilimsel yaklaşımıyla kozmetik sektöründe farkını ortaya koyan Proud, etkin içerikleri ve kuvvetli formülü ile hazırlanan serumlarıyla cilt bakımı rutininizi değiştiriyor. Genel cilt endişeleri  olan nem, yaşlanma ve parlaklık için çözüm getiren vegan serumlarını, nemlendirici ve onarıcı bazıyla kullanarak, yeni nesil Proud ürünleri ile kusursuz bir cilde ve sağlıklı, ışıltılı bir görünüme kavuşacaksınız.

Evde profesyonel cilt bakımı için ürün önerisi

Proud’un Serum Serisi, farklı bir yaklaşımla, tek tek ya da birlikte karıştırılarak kullanılmak üzere her cildin ihtiyacına göre, tek ürün her çeşit cilt yerine, kişiye özel formülle kullanılmak üzere üretilmiş.
 
Proud cilt bakım serisi

Proud Maske Bazı, öncelikle cildinizi nemlendiriyor ve onarıyor; cilt bariyerinizi yenileyerek zengin polifenolleriyle hücre savunmasını artırıp parlaklık kazandırıyor.  Ek olarak, Gül hastalığı olarak bilinen Rozasea’nin yarattığı ciltteki kızarıklıkları ve pigment artışıyla deri ve dokularda medya gelen renk değişikliklerini de azaltan maske bazı, enflamasyonu azaltarak cilt yaşlanmasını yavaşlatmayı amaçlıyor.

Parlak ve ışıltılı bir cilde sahip olmak istiyorsanız Proud’un Anti-Aging Serumu tam size göre. İçeriğinde bulunan yoğun Grenactive Retinoid* yapılan çalışmalarda 14 günlük uygulama sonucunda çizgi ve kırışıklarda dramatik azaltma göstermiş. Bu güçlü içerikle Anti-Aging Serum, cildinizin elastikiyetini artırırken kırışıklıkları azaltıyor ve daha eşit bir cilt tonu sağlayarak kusurları en aza indiriyor. (Yapılan klinik testlere göre 28 günlük kullanım sonunda ciltte kırışık oranını % 18.9 azalmıştır.)

Cansız ve kuru ciltleri nemlendiren serumu Hydrating Booster; hem kısa hem de uzun dönemli nemlendirme etkisiyle benzersizdir. Cilt üzerinde görünmez bir film oluşturan yapısıyla da cildin günlük nem ihtiyacını giderirken, ciltte kir kalıntılarının oluşmasını engelleyerek, cilt sağlığını destekler. (Yapılan klinik testlere göre 28 günlük kullanım sonunda cildin nem oranını % 31.4 arttırmıştır. Cildiniz nem oranını kullanım sonrasında dahi 5 güne kadar arttır ve korur.)

Leke ve renk eşitsizliğini azaltmayı sağlayan Proud Brightening Booster Serum, düzenli kullanımda yaşlılık lekelerini 14 gün içinde azaltırken, cildin tonunu dengeler ve pigment bozukluklarını gideriyor. (Klinik testler sonucunda, içeriğinde bulunan Radianskin*, 56 günlük kullanım sonrası leke görünümünde % 46 iyileşme sağlamıştır.)


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER