Pudra.com 25.05.2011

French manikür yapmak artık çok kolay!

“Mara French Manikür Yüzükleri”, kadınların kuaföre giderek yaptırmak zorunda olduğu bu zor işlemi, evde hiçbir profesyonel yardım almadan yapabilecekleri pratik ve ekonomik bir çözüm sunuyor.

Mara Kozmetik; Fransa’dan dünyaya yayılan French manikürü, dünyada ilk ve tek olan patentli “Mara French Manikür Yüzükleri” ile tanıştırdı. French manikür, kadınların %80'inin uyguladığı klasikleşen bir oje sürme tekniği. “Mara French Manikür Yüzükleri” kadınların kuaföre giderek yaptırmak zorunda olduğu bu zor işlemi, evde hiçbir profesyonel yardım almadan yapabilecekleri pratik ve ekonomik bir çözüm sunuyor.

French manikür yapmak artık çok kolay!

“Mara French Manikür Yüzükleri” el ve ayak parmaklarına göre numaralandırılmış ve tüm kadınların tırnak ölçülerine göre ayarlanabilir özelliğiyle toplam 20 adet yüzükten oluşuyor. French manikürün zor olan beyaz şeridini çizmek için, şablon niteliği taşıyan yüzüklerin iki ayrı ucuyla düz ve oval french modelleri yapılabiliyor.

Tüm işlem sadece 3 dakika!
French yüzükleri model tercihine göre tırnak üzerine yerleştirilir ve frenchlerin kalınlığı kişisel zevklere göre yüzüklerle kolayca belirlenebilir. Açıkta kalan tırnak ucu French manikür kalemi ile boyanır. 30 saniye gibi kısa bir sürede oje kurur. Üzerine tamamlayıcı french ojesi ve cilası sürülür.

Bir French Manikür seti ile en az 50 uygulama yapılabilmektedir. Özellikle çalışan ve vakit problemi olan tüm kadınların ihtiyacına pratik ve ekonomik bir çözüm getiren “Mara French Manikür Yüzükleri” seçkin eczanelerde ve kozmetik satış mağazalarında tüketicilere sunulmuştur.


www.marakozmetik.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER