Pudra.com 21.04.2011

Güzel havalar, bakımlı ayaklar!

Amway’in ARTISTRY Pamper Your Feet Collection - Ayak Bakım Seti; mandalina, misket limonu ve yeşil elmanın canlandırıcı özelliğini, lavanta ve gülün yatıştırıcı etkisi ile nanenin ferahlatıcı gücünü ayaklarınıza seriyor.

ARTISTRY Pamper Your Feet Collection - Ayak Bakım Seti, soğuk havalar nedeniyle kapalı ayakkabıların içine hapsolmuş ayaklarınızı yeniden canlandırıyor. Ayak için Ovalayıcı Krem ve Ayak Losyonundan oluşan set, cildinizi yenileyerek rahatlamasına yardımcı oluyor.

Güzel havalar, bakımlı ayaklar!

Ovalayıcı Krem, içerdiği jojoba tanecikleriyle kuru ve pullanmış cildi nazikçe soyarak cildi daha düzgün ve yumuşak hale getirirken tamamlayıcısı Ayak Losyonu, formülünde buluna shea, mango ve aloe yağları ile cildinizi nemlendiriyor; nane ile ferahlatıyor. Topuklarınız dahil en sert ve nasırlı bölgeleri dahi yumuşatarak yeniliyor.

Nane ile birlikte misket limonu ve mandalina gibi ferahlatıcı bir narenciye kokusuna sahip ARTISTRY Pamper Your Feet Collection Ayak Bakım Seti, tüm ciltler için uygundur. Ayaklarınıza doğal yumuşaklığını geri kazandırarak onlara hak ettiği özeni gösteren ARTISTRY Pamper Your Feet Collection Ayak Bakım Seti ile sizde bakımlı ve güzel ayaklara sahip olmanın keyfini yaşayın…

ARTISTRY Ayak Bakım Seti (Amway): 99,31 TL

www.amway.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER