@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.09.2014

Kerastase Discipline serisi ile saçlar kontrol altında

Kérastase'ın yeni çıkan Discipline serisi, sonbaharda saçlarınızın daha pürüzsüz, hareketli ve kontrol altında olmasını sağlayacak.

Saçlarımız ne kadar sağlıklı, güçlü ve pürüzsüz görünürse, biz de kendimizi o kadar iyi hissediyoruz. Kadınların bu duygularını ve ihtiyaçlarını iyi bilen Kérastase'ın yeni serisi Discipline, sonbaharda saçlarımızın iyi görünmesi ve dolayısıyla bizim de kendimizi iyi hissetmemiz için ürünler sunuyor! Sonbaharın gelmesiyle rüzgarda dağılan, tiftiklenen saçlar, Discipline serisinin desteğiyle daha hafif, daha akıcı ve daha pürüzsüz görünüyor.

Kerastase Discipline serisi ile saçlar kontrol altında

kerastase discipline serisi sac bakim guzellik kadin yeni urun mkl

Discipline serisi saçın daha pürüzsüz ve ahenkli olmasını sağlayan, salonlarda uygulanan ilk Morpho-Keratine bakımı. Bu bakım kimyasal bir etki yaratmadan 10 yıkamaya kadar saçlarınızın daha kontrollü olmasına yardımcı oluyor. Discipline serisinin evinizde uygulayabileceğiniz ürünleriyle saçınızı kontrol altına almanız daha da kolaylaşıyor. Beş üründen oluşan ev bakım programında Discipline Fluidealiste Saç Banyosu sülfatlı ve sülfatsız, Discipline Fluidealiste Bakım Sütü, Discipline Maskeratine Bakım Maskesi, Discipline Fluidissime Bakım Spreyi bulunuyor. Morpho-Keratine Complex formülündeki yüksek konsantrasyonlu keratin, buğday proteinleri ve Ceramid R sayesinde Discipline serisi onarılmış, pürüzsüz ve şekil verirken kalıplaşmayan hareketli saçlar sunuyor.

Kérastase Discipline serisinin tanıtım filminde disiplin ve hareketin kusursuz birlikteliği olan "dans" kullandı. Mariinsky Theatre’ın Baş Balerini Diana Vishneva’nın yüzü olduğu tanıtım filmi Kérastase Discipline serisinin ruhunu yansıtıyor.



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER