@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.06.2014

Kirpiklere ekstra hacim veren maskara!

Uzay teknolojisinden ilham alınan formülüyle Avon Aerovolume maskara, ağırlık hissi vermeden kirpiklerin hacimini % 200 oranında arttırıyor.

Kirpiklerimiz hem ultra hacimli gözüksün hem de ağırlık hissi yapmasın, kuş gibi hafif olsun isteriz. Nihayet böyle bir maskaraya kavuştuk! Avon beklentilerimize cevap veren yeni maskarası ile makyaja yeni bir boyut getirmeyi başardı. Aerovolume Maskara, kirpiklere maksimum hacim verirken ağırlık hissi yaratmıyor.

Kirpiklere ekstra hacim veren maskara!

Maskaranın reklamlarında ise ünlü top model Irina Shayk yer alıyor. Kim istemez ki Irina'nınkiler gibi kirpiklere kavuşmayı?

Aerovolume maskara, özel yıldız şeklindeki fırçası ile kirpiklere %200 hacim sağlıyor. Maskara, hafif formülü ile gün içinde kirpiklerin düşerek kalkıklığını yitirmesini önlüyor. Kirpikler en doğal halleriyle hacimli ve kıvrık gözüküyor.



Maskaranın fırçası kirpiklere ağırlık hissi vermeden hacim kazandırmak için özel tasarlanmış fiberlerden oluşuyor. Uzun fiberler, tüm maskarayı kirpiklere eşit dağıtarak topaklanma ve ağırlığı önlüyor.

Aerovolume maskaranın siyah ve koyu kahverengi renkleri bulunuyor. Fiyatı ise son derece ekonomik, sadece 11.90 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER