21.10.2009

La Mer’den mineral içerikli fondöten

Turmalin ve Malakit gibi değerli taşlar ve hafif renkler cildin kusurlarını örterken, doğal bir parlaklık da sağlıyorlar…

Geçen hafta La Mer’in yeni fondöteniyle tanışmak üzere Harvey Nichols’a davetliydim. La Mer’i duymuşsunuzdur, hani “mucize krem” diye adlandırılan “Créme de La Mer”in mucidi. Uzay fizikçisi Max Huber tarafından yaratılan bu kremi size daha sonra ayrıntılı olarak anlatacağım. Çok ilginç ve dramatik bir hikayesi var.

La Mer’den mineral içerikli fondöten

Şimdi gelelim muhteşem La Mer’in muhteşem fondötenine…




Max Huber Araştırma Laboratuvarları 40 yılı aşan deneyimleri ile özellikleri fondöten dünyasında öncü olan sıvı bir fondöten geliştirdiler: Treatment Fluid Foundation SPF 15.

Fondötenin içeriğinde bulunan mineral özellikli değerli taşlar ve hafif renkler cildin kusurlarını hızlıca örterken, aynı zamanda doğal parlak bir görünüm de sağlıyorlar. Böylece, cilt gün boyu pürüzsüz görünürken kendini de yenilemiş oluyor.

Kasım ayında piyasaya çıkacak bu fondötenin içeriğindeki Turmalin ve Malakit gibi değerli taşlar, ışığı absorbe ederek yarı saydam bir renk paleti yaratıyor. Bu şekilde kusurlar gözle görülür derecede kapanıyor; pürüzsüz ama doğal bir görünüme kavuşmuş oluyorsunuz.

La Mer’in özel bio-fermentasyon süreci ile yaratılan Blue Algae Lift Fermenti, cildin görünümünü toparlıyor; sıkılık ve berraklığı arttırırken anında aydınlık sağlıyor.




Fondöten Fırçası
Yüksek performanslı lif ile dizayn edilmis bu profesyonel fırça, “The Treatment Foundation SPF 15”i olağanüstü bir muntazamlıkla uygulamanıza imkan veriyor. Pürüzsüz bir kapatıcılık sağlayarak, cilde cilalı bir bitiş kazandırıyor.

Treatment Fluid Foundation SPF 15: 170 TL
Foundation Brush (La Mer Fondöten Fırçası): 90 TL




"En iyi kapatıcılar" dosyamıza göz atın, sizin için 5 tane süper kapatıcı seçtik!

En gerekli makyaj fırçaları hangileri?

Mineral makyaj ile doğal güzellik

Nur Toktay’dan 2010 kış makyaj tüyoları


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER