Pudra.com 04.08.2014

La Prairie ile lüks peeling deneyimi

Sağlıkla parlayan bir cilt için derinlemesine temizlik ve peeling uygulamaları çok önemli. La Prairie'nin yeni peelingleri cilt bakım ritüelinizi lüks ve keyifli dakikalara dönüştürecek.

Hepimiz biliyoruz, cildimiz en önemli giysimiz! Nasıl kıyafetlerimizin temiz ve ütülü olması için özen gösteriyorsak, cildimiz için de temizlik ve pürüzsüz görünüm o kadar önemli. Cilt bakımının önemli bir aşaması olan peeling uygulamaları, sağlıklı, ışıltılı ve pürüzsüz bir cildin anahtarı olduğu için kadınların vazgeçilmeleri arasında yer alıyor. Yıllardır cildimizi güvenle emanet ettiğimiz La Prairie'nin yeni yüz ve vücut peeling'leri cilt bakımımızı büyük bir keyfe dönüştürecek gibi görünüyor.

La Prairie ile lüks peeling deneyimi

Gerek makyaj ürünleri gerekse cilt bakım ürünleriyle bizi yarı yolda bırakmayan La Prairie, yine cildimizi güvenle teslim edeceğimiz iki yeni peeling sunuyor. “Cellular Mineral Face Exfoliator” ve “Cellular Mineral Body Exfoliator” derinlemesine temizlik ve pürüzsüzlük sağlayan formülleriyle vazgeçilmezler listemizdeki yeni yerini alıyor.

la prairie peeling yuz bakimi bakim guzellik yeni urun temizlik

Yüzümüz ve vücudumuz farklı hassaslıkta olduğu için farklı bakımlara ihtiyaç duyarlar. Bu nedenle yüzümüze ve vücudumuza uygulayacağımız peeling ürünleri de farklı olmalı. La Pairie’nin yeni yüz ve vücut peeling'leri “Cellular Mineral Face Exfoliator” ve “Cellular Mineral Body Exfoliator" mineral eksfoliyasyon işlemi sayesinde cilt yüzeyinde bulunan ölü deri tabakasının arındırılmasını, dengesiz cilt tonu gibi durumların ortadan kaldırılması ile cildin aydınlık ve canlı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Cellular Mineral Face Exfoliator ovalleştirilmiş granüllere ve tatlı pembe renge sahip. Kuartz kristalleri sah elmas ve turmalin özleri ile cildinizi temizliyor, gözenekleri açıyor. 100 farklı gülün taç yapraklarından elde edilen temel içeriklerse pürüzsüz ve yumuşak bir cilt sunuyor. Gliserin, meteor tozları ve hematit ciltteki mat ve donuk görünümün önüne geçiyor.

Cellular Mineral Exfoliator Body içeriğindeki aktif içerikler yardımıyla vücudunuzu pürüzsüzleştiriyor ve canlandırıyor. Lavanta rengindeki yumuşak formülü ve vücudunuzda yenilenme sağlayan ovalleştirilmiş peeling granülleri ile lüks bir arınma sunuyor. Saf elmas, ametis ve smitsonit ekstreleri canlanmış ve arınmış bir cilt yaratmaya yardım oluyor. Magnezyum açısından zengin temel yağlar ile zenginleştirilmiş peeling, vücut nemlendiricinizin cilt tarafından daha hızlı emilmesini ve etkisini daha fazla göstermesini sağlıyor.

Yazın etkilerini cildinizden silmek ve sonbahara sağlıklı bir ciltle başlamak istiyorsanız, La Prairie'nin bu yeni peeling'lerini alınacak bakım ürünleri listenize ekleyin.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER