Pudra.com 10.10.2014

Lancôme’un yeni maskarası Grandiôse ile tanışın

Lancôme’un yeni maskarası Grandiôse, kadınlara uzun, kıvrık ve dolgun kirpikler sunuyor. Bu maskarayı "kuğu boynu" adı verilen fırçasıyla uygulamak da çok kolay.

Birçok kadının vazgeçemediği ürünlerden Lancôme'un maskaralarına bir yenisi eklendi. Kadınların yeni favorisi olacak maskaranı adı: Grandiôse! Her kadının beklentisine yanıt vermeyi hedefleyen Grandiôse, kolay uygulama tekniğiyle dikkat çekerken, maskaraya avant-garde bir özellik ekleyerek yeniden tanımlıyor.

Lancôme’un yeni maskarası Grandiôse ile tanışın

Yüksek teknoloji ürünü Grandiôse, fırça sapı ve "kuğu boynu" adı verilen kıvrımlı aplikatöriyle bir çığır açacağa benziyor. Aplikatör kısa ve kıvrımlı yapısıyla bir hareketle göz kıvrımlarına uyum sağlıyor. Grandiôse fırça sapıysa gözün doğal şekline uyumlu hareket etmesi için tam olarak göz konturu hizasına yerleşiyor ve dipten uca her kirpiğe temas ediyor. Kendi eksenine 25° kıvrımla tasarlanan aplikatör, yüz kontürüne kendiliğinden uyum sağlıyor ve elmacık kemiklerine, burun ve kaş yayına göre hareket sağlıyor. İki göz için de simetrik makyaj uygulaması çabalarına son veriyor.

grandiose maskara rimel lancome makyaj

Siyahı ön plana çıkarmak için formülünde ekstra siyah pigmentler kullanılan Grandiôse, dolgun koruyucu tabakasıyla kirpikleri sertleştirmeden 24 saat boyunca kalıcılık sağlıyor. Kirpiklere dolgun ve yoğun bir kirpik görünümü sağlıyor.


EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER