@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.05.2013

Lancome'dan yaşlılığın 10 belirtisiyle savaşan bir mucize

Lancome yepyeni bir yaşlanma karşıtı ürünle karşımızda: Advanced Genifique Youth Activating Concentrate! Yaşlılığın 10 belirtisiyle savaşan ürün, 7 gün içinde etkisini gösteriyor.

Lancome bilim adamları cildin genç görünümünden sorumlu 10 gençlik işaretini belirlemiş ve bunları gözle görülenler ve elle hissedilenler olarak ikiye ayırmış.

Lancome'dan yaşlılığın 10 belirtisiyle savaşan bir mucize

Gözle görülen işaretler; ince çizgiler, derin kırışıklıklar, ışıltı, pürüzsüzlük ve cilt tonu eşitliği... Elle hissedilenler ise cilt dokusu, elastikiyet, esneklik, sıkılık ve toparlanma... Gerçekten de öyle, cilt bu saydığımız işaretlerin her bir kaybında, biraz daha yaşlı görünmeye başlamıyor mu sizce de?

2009 yılında satışa sunulan Lancome Génifique Youth Activator'ın büyük ilgi görmesi sonucu bilim adamları daha gelişmiş bir formül ve etkinlik alanı sunan bir ürün üzerinde çalışmış. Sonunda da ortaya Advanced Génifique Youth Activating Concentrate yani Gençliği Aktive Eden Konsantre çıkmış.

Mayıs 2013'ten itibaren satışa sunulacak ürün, 7 gün içinde cildi daha genç göstermeyi amaçlıyor. Anında cilde nüfuz ederek cildi canlandırıyor ve genç görünümün düşmanı 10 işaretle savaşmaya başlıyor. Patentli aplikatörü sayesinde az mı döktüm çok mu diye düşünmenize fırsat vermiyor ve cilt için gereken ideal miktarı kendiliğinden ayarlıyor.

Cildinizdeki çizgiler, kırışıklıklar, pürüzler, renk tonu farklılıkları canınızı sıkıyorsa, kendinizi mutlu etmek için bir adım atabilir ve Pudra.com'un önerisine uyarak Lancome Advanced Génifique Youth Activating Concentrate'e bir şans verebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER