@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.01.2015

Lancome Miracle Cushion ilk likit sünger fondöten

Lancome'un yeni ürünü Miracle Cushion, ilk likit sünger fondöten olma özelliğini taşıyor. Cildi yoğun nemlendiren ve cilde canlı bir ışıltı katan üründe kapatıcılık istediğiniz oranda ayarlanabiliyor.

Lancome yeni geliştirdiği ürünü Miracle Cushion ile fondöten dünyasında ezber bozmaya hazırlanıyor. İlk likit sünger fondöten olan bu ürün, uygulandığı andan itibaren cildi nemlendiriyor ve cilde sağlıklı bir ışıltı kazandırıyor. Kullanılan ürün miktarına göre kapatıcılığı ayarlanan Miracle Cushion’ın reklam yüzü ise ünlü oyuncu Penelope Cruz.

Lancome Miracle Cushion ilk likit sünger fondöten
lancome miracle cushion likit fondoten guzellik sunger makyaj mnk

Bir ayna ve aplikatör ile satışa sunulan ürünün şık kutusunun içerisinde uygulama için bir yastık esnekliğinde sünger yer alıyor. Yumuşacık dokusu ile cilde sürüldüğü andan itibaren kadifemsi bir doku yaratan ürün taze serinlik hissi veriyor.

Bir likit fondöten kadar taze ve hafif, kompakt fondöten kadar kullanımı kolay ve pratik, BB krem kadar pürüzsüzleştirici ve eşit ton sağlayıcı ürün cilde serinlik hissini verirken, tene tazelik verir, rengini eşitler ve aynı anda UV ışınlarına karşı korur. Serum gibi ince ve ipeksi yumuşaklıktaki dokusu, uçucu yağlar ile zenginleştirilmesi ve su ile konsantre olması ile tazeliğin ve nemin birleşimini temsil ediyor.

Çam iğnesi yaprak özlerinin yer aldığı üründeki polimer ise cilt ile konforlu ve en nazik şekilde bütünleşir; bütün gün kalıcılığını sağlar. Ürün cildi yaklaşık 4 saat süreyle nemlendiriyor. SPF 23 özelliği bulunan ürünün satış fiyatı ise 145 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER