Pudra.com 27.09.2011

Lekelere ve ton farklılıklarına elveda!

Dermalogica’nın özel cilt aydınlatma sistemi ve leke bakım serisi ChromaWhite TRX®’in gece bakım ürünü Pure Night, lekeli ve ton farklılıkları olan ciltler için adeta bir kurtarıcı özelliği taşıyor.



İçeriğindeki peptitler, mineraller ve bitkisel özlerden oluşan özel karışım sayesinde siz uyurken cildinizdeki ton farklılıklarını önlüyor ve eşsiz bir aydınlanma sağlıyor.

Dermalogica’nın geliştirdiği Pure Night, ciltte oluşan lekeler ve ton farklılıklarına karşı mükemmel bir nemlendirici gece bakım ürünü. Cildi düzenleyip nemlendirirken, yüzeydeki lekeleri azaltmaya yardımcı oluyor.

Leke bakımı için komple bir sistem sunan ve cildi çevresel hasarlara karşı koruma altına alan ChromaWhite TRX® serisinin başarılı ürünlerinden Pure Night, peptitler, mineraller ve bitkisel özelerden oluşan özel bir karışım içeriyor.

Özel karışım
İçerdiği Oligopeptid-34, Vitamin C ve Hidroksisinnamik Asit, eşsiz aydınlık bir cilt için hücresel düzeydeki ton farklılıklarını önlüyor. Lactobacillus/Balkabağı Özü ve Sutilainler ise cilt eksfoliasyonuna yardımcı oluyor ve cildin parlaklığını arttırıyor. Aynı zamanda Pure Night, nem kaybına karşı bariyerin koruyuculuğunu arttıran ve çevresel hasarlara karşı koruyan Simmondsia Chinensis (Jojoba) Tohumu, Vaccinium Macrocarpon (Yabanmersini) ve Rubus Idaeus (Ahududu) Tohumu yağları da içeriyor.

Lekeli ciltler ve cilt tonundaki farklılıkları dengeleme görevi gören bu eşsiz bakım ürünü, nem kaybını da önlüyor. Dermalogica kalitesi ve teknolojisiyle geliştirilen ürün gece uygulanıyor ve ince kuru çizgileri de yumuşatıyor.

50 ML: 235 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER