@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.10.2015

Lierac Premium'la her yaşta güzeliz!

Lierac’ın yaşlanma karşıtı Premium bakım serisi yenilendi. Premium her yaşta güzel görünmek isteyen kadınların yeni favorisi olmaya aday.

İnsanoğlunun en büyük hayali her zaman "yaşlanmadan" yaşamak. Yılların izlerini yok eden bakımlar, neredeyse artık hepimizin ilgi odağı. Kadınlar arasında popüler, yaşlanmaya savaş açan bir bakım serisinden bahsedeceğiz şimdi size. Adı Lierac Premium. Belki kullanıyorsunuz, belki de adını duydunuz. Dünyada bir milyondan fazla satmış bu güne kadar. Mottosu "Güzelliğin yaşı yoktur", gerçekten çok doğru, her yaşımızda güzel görünmek istemiyor muyuz?

Daha genç bir görünüm için Lierac

2010 yılında kadınlarla buluşan Lierac'ın Premium serisi 2015'te yenilenerek özel bir içeriğe kavuştu. Kök hücre teknolojilerinin gelişmesi bu yenilenmede büyük bir paya sahip. Çünkü 100 yaşına kadar yaşayan insanların kök hücreleri incelendiğinde Foxo proteinlerinin fazla olduğu görülmüş ve bu araştırma Premium için ilham kaynağı olmuş. Lierac, bu Foxo proteinleri içeriğine ekleyerek ünlü Premium serisini yenilemiş. Üstelik seride iki yeni ürün de var. Biri yoğun yapılı kremleri sevenler için Voluptuous Cream, diğeri serinin sabırsızlıkla beklenen maskesi Supreme Mask.

Premium Voluptuous Cream




















Kök hücreleri kontrol eden ve eşsiz hücre yenilenmesi sağlayan Premium, DNA’nın korunmasına ve onarımına yardımcı oluyor. Nadir bulunan ve antioksidan içeren siyah gül, siyah orkide, siyah gelincik ekstreleri içeren Premium serisi, cildi nemlendiriyor, besliyor ve rahatlatıyor.

Supreme Mask, Voluptuous Cream ve Silky Cream’den oluşan Premium serisi 24 saat içinde cildi yenilerken kırışıklarda azalma, sıkı gözenekler, koyu lekelerde azalma, daha yoğun, sıkı düzgün ve pürüzsüz bir cilt yapısı sağlıyor.

Hepimizin "Dört Nikah Bir Cenaze" filminden tanıyacağı 55 yaşındaki güzel oyuncu Kristin Scott Thomas'ı bundan sonra Premium serisinin reklamlarında sık sık göreceğimizi hemen söyleyelim. Yenilenen Premium serisiyle tanışmak için yetkili Lierac eczanelerine uğrayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER