@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.01.2013

Lush hamur, banyolarınızı ele geçirecek!

Lush'ın oyun hamuru formundaki yeni ürünü Fun, duş jeli, şampuan ve banyo köpüğü olarak kullanılabiliyor, banyoyu oyun bahçesine dönüştürüyor.

Biraz eğlence, biraz yaratıcılık içeren her şeye bayılıyoruz. Bu sebeptendir ki Lush mağazasının önünden her geçtiğimizde önce mağazadan gelen muhteşem kokularla kendimizden geçiyor, ardından içeri girdiğimizde dayanamayıp ürünlerin arasında kendimizi kaybediyoruz.

Lush hamur, banyolarınızı ele geçirecek!


Lush şimdi yine eğlenceli ve farklı bir ürünle karşımızda... Böyle bir şeyle hayatınız boyunca bir daha karşılaşır mısınız bilmiyoruz ama biz ilk duyduğumuzda çok şaşırdık. Oyun hamuru formundaki bu seriye eğlence anlamına gelen "Fun" adı verilmiş. İşin eğlencesi nerede derseniz hemen açıklıyoruz. Hamurdan kopartacağınız parçalarla saçınızı ya da vücudunuzu yıkayabiliyor hatta bu parçaları banyo köpüğü olarak da kullanabiliyorsunuz.

5 ayrı rengi bulunan Fun serisinin kırmızısı içeriğindeki mandalina ve portakal özleriyle canlandırıcı özelliğe sahip. Sarısı vanilya ve gardenya sayesinde rahatlatıcı, mavisi ise Fas papatyası ve lavantayla yatıştırıcı etki gösteriyor. Yeşili limon ve misket limonu sayesinde canlandırıcı, pembesi ise benzoin ve tonka sayesinde sakinleştirici ve keyif verici...

Hem duş jeli, hem şampuan, hem de banyo köpüğü olan bu hamurları bir oyun haline dönüştürüp oynamamak, şekiller yapmamak için ise hiçbir sebep yok! Koruyucu hiçbir katkı maddesi içermeyen FUN hamurlarının tanesi 21 TL.'den satışa sunuluyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER