pudra.com 15.02.2010

Max Factor’ün en yeni maskarası bir dahi!

Lash Extension Effect Maskara, ulaşılması zor olan en kısa kirpikleri bile göklere uzatıyor.

Kadınlar, bakışlarını daha etkili ve gizemli göstermek, etkileyici uzunlukta kirpiklere sahip olmak isterler. Max Factor, profesyonel bir kirpik uzatma etkisi için hızlı ve kolay uygulayabileceğiniz yeni bir alternatif sunuyor; Yeni Max Factor Lash Extension Effect Maskara’nın mükemmel kirpik uzatıcı etkisi ile kirpikleriniz çok daha uzun ve dikkat çekici…!

Max Factor’ün en yeni maskarası bir dahi!


Yüzde 75 daha uzun kirpikler
Kirpiklerinizin olduğundan çok daha uzun görünmesini sağlayan Lash Extension Effect Maskara, Max Factor’un eşsiz tasarımlı fırçası ve kirpik uzatıcı formülü sayesine kirpiklerinizi, kökten uca etkileyici bir görünüme kavuşarak yüzde 75 daha uzun görünmesini sağlıyor. Ayrıca, özel tasarım fırçanın bir diğer özelliği olan fırça üzerindeki ekstra uçlar, ulaşılması zor en kısa kirpiklere de kökten uca maskara uygulanmasını sağlayarak tüm kirpikleri maksimum oranda uzatıyor. Yeni Max Factor Lash Extension Effect’in genişletici lifler içeren sıvı kirpik genişletici formülü, kirpiklere esnek ve doğal bir görünüm kazandırıyor.



Makyaj uzmanlarının tercihi
Muhteşem gözlerin yarattığı olağanüstü etki hakkında tecrübeli bir isim olan Uluslararası Makyaj Uzmanı Pat McGrath, “Max Factor Lash Extension Effect Maskara, kirpiklerin bir uçtan diğer uca daha etkileyici bir uzunluğa kavuşmasını sağlıyor ve uzun kirpiklere sahip olmanızı sağlayan bu maskara şu günlerde herkes tarafından tercih ediliyor” diyor.

Ünlü Makyaj Uzmanı Nur Toktay, bu maskarayı özellikle ulaşılması zor olan kenarlardaki kirpiklere bile ulaşıp, profesyonel bir kirpik uzatma etkisi yarattığı için tercih ettiğini söylüyor.


Max Factor’un yeni Lash Extension Effect Maskarası ile mükemmel uzunluk ve etkileyiciliği her gün yeniden keşfedin. (39,90 TL)


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER