Pudra.com 08.05.2012

Nebahat Çehre'nin güzellik sırrı: Secret Age

Zeytin yaprağından elde edilen mucizevi özün etkisiyle gençliğin pürüzsüz ışıltısını yüzünüze geri kazandıran Secret Age, Nebahat Çehre’nin de doğal güzellik kaynağı.

Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle milyonlarca kişinin hayranlığını kazanan ünlü oyuncu Nebahat Çehre’nin gençlik ve güzellik sırrını nihayet öğrendik!

Nebahat Çehre'nin güzellik sırrı: Secret Age

Kısa süre önce Elle Style Awards’da “Elle Style Stil İkonu” ödülüne layık görülen, güzelliği ve tarzıyla göz kamaştıran Nebahat Çehre, Secret Age Basın lansmanında gençlik ve güzellik sırlarını bizimle paylaştı. Çehre'nin güzellik sırrı olan Secret Age'i biz yakından tanıdık, size de tanıtalım.




Gençlik iksiri: Oleuropein
Akdeniz efsanelerinde “Ölmez Ağaç” ya da “Hayat Ağacı” olarak adlandırılan ve antik çağdan günümüze insanlığa cömertçe sağlık ve güzelliğin sırlarını sunan zeytin ağacının yaprağı, içerdiği 101 madde ile gerçek bir şifa kaynağı. Bunların arasında en etken madde olan "oleuropein", cildi besleme ve koruma özelliği ile uzun yıllardır kozmetikten farmakolojiye farklı alanlarda kullanılıyor.

Secret Age krem setinin de etken maddesini oluşturan oleuropein, hücre yenilenmesini hızlandırıyor, cildin nemli kalma yeteneğini artırıyor, cildi sıkılaştırıyor, esneklik veriyor.

Secret Age Yenileyici Göz Kremi, Secret Age Kırışıklık Giderici Botox Etkili Krem ve Secret Age Yaşlanma Karşıtı Yenileyici Krem’den oluşan krem seti, kanıtlanmış hücre yenileyici özelliğiyle kolajen dokunun yenilenmesini sağlayarak cilde daha genç ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor.





Botox etkili kremle yıllar geriye aksın
Türkiye’de üretilen ilk ve tek %100 bitkisel içerikli ürün olan Secret Age Kırışıklık Giderici Botoks Etkili Krem, ciltte çok kısa bir süre içinde botoks etkisi başlatarak kırışıklıkları daha ilk kullanımdan itibaren gözle görülür biçimde azaltırken, diğer yandan sıkılaştırma etkisi ile yüzün canlı, doğal ve pürüzsüz kalmasını sağlıyor.

Secret Age Yenileyici Göz Kremi, Secret Age Kırışıklık Giderici Botox Etkili Krem ve Secret Age Yaşlanma Karşıtı Yenileyici Krem’den oluşan setin ürünlerini ister ayrı ayrı, ister daha hızlı ve etkili bir sonuç elde edebilmek için bir arada kullanabilirsiniz.

Kısa bir süre için 3'lü set: 297 yerine 179 TL.

Secret Age ürünleri Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından gerekli mikrobiyolojik, iritasyon ve viscozite testlerinden geçirilmiş ve başarı raporları alınmıştır.

Nebahat Çehre’nin gençliğinin sırrı Secret Age’le hemen tanışmak ve zeytin ağacının mucize dokunuşuyla zamanı geriye sarmak için Secretage.com adresini ziyaret edebilir ya da 444 15 31’den ayrıntılı bilgi alarak siparişinizi verebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER