@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.12.2009

Okyanustan gelen güzellik: İnci tozu

Uzak doğulu kadınların pürüzsüz ve genç görünümlü ciltlerinin sırrı inci tozu, 3000 yılı aşkın bir süredir en etkili güzellik silahlarından biri.

İnci, mineral tabanlı organik yapısında çesitli bioaktif moleküller ihtiva eder. İnsan cildi için hayati önem taşıyan yapı taşları ve proteinlerin de arasında yer aldığı yirmiden fazla amino asit ve bir düzinenin üzerinde mineral içeren inci tozunun, cildin metabolizmasını hızlandırıp, hücre yenileyici, sıkılaştırıcı, canlandırıcı ve kırışıklık önlemeye yardımcı etkileriyle cildin gençleşmesine katkıda bulunduğu bilimsel araştırmalarla kanıtlanmıştır.

Okyanustan gelen güzellik: İnci tozu

Modern biomühendislik teknikleri sayesinde içerdiği doğal aktif maddeleri koruyarak, cilde nüfuz edebilecek ölçüde rafine edilen inci tozu cilde derinlemesine etki eder.

İçerdiği mineral ve amino asitlerin zenginliği açısından özellikle Güney Asya Denizi'nde yetişen istiridyelerden elde edilen incilerle üretilen Ann Yvette cilt bakım ürünlerinden bizim seçtiklerimiz:




İnci Tozu Sabunu (Normal ve karma ciltler için)
Arındırıcı & Tazeleyici
%100 doğal inci tozu içeriği ve pH dengeleyici özelliği ile cildi derinlemesine temizliyor, besliyor ve aydınlatıyor. Hassas ciltler için ideal. Bakteri ve mantarlara karşı cildin doğal koruyucu asit mantosunu destekleyen pH 5.5 değeri sayesinde akne, sivilce, egzama ve mantar gibi durumlarda tedaviye yardımcı oluyor.






İnci Tozu Maskesi (Tüm ciltler için)
Ann Yvette inci tozu maskesi sadece saf öğütülmüş inci tozundan oluşan 100% doğal bir ürün. En iyi kalite istiridyelerden elde edilen, okyanus incilerinin, defalarca öğütülüp rafine edilerek toz haline getirilmesiyle oluşuyor. Çok ince olan bu toz, gözeneklerin içine derinlemesine nüfuz ederek cilt tarafından kolayca emiliyor. Maske düzenli kullanıldığında cildin elastikiyetinin artmasına, kırışıklıkların önlenmesine, hücrelerin yenilenmesine ve cildinizin daha parlak canlı bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor.





Göz Çevresi Jeli
Canlandırıcı & Tazeleyici

İnci tozu ve bitki bileşenleri ile zenginleştirilen Pearl Eye Gel, göz çevresini pürüzsüzleştirmek, toksinlerden arındırmak, yorgunluktan oluşan ince çizgileri açmak, torbalanma ve koyu renkli halkaları azaltmak, tedavi etmek adına geliştirilmiş eşsiz toparlayıcı bir ürün.








Nemlendirici Krem (Yağlı için)
Işıltı Veren & Canlandırıcı

Cildin oksijen alımını artırıyor ve kolajen üretimini destekliyor. Kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı ve yenileyici etkiye sahip. İnci ekstraktı ve doğal A.H.A içeren nemlendirici formülü cildi dengeliyor, kuru ve ölü hücreleri temizleyerek cildi yeniliyor ve ışıltı veriyor.






İletişim için:
info@annyvette.com.tr
0 (216) 629 02 00


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER