pudra.com 18.02.2010

Rowenta Respect saçlarınızı yıpratmadan düzleştirir

Artık kuaföre gitmeden de dümdüz yapılmış, sağlıklı görünen saçlara sahip olmak mümkün.

Düz saç her zaman modadır. Düz saç her zaman bir başkadır: Her hareketimizle saçlarımız da hareket eder. Parlak ve sağlıklı görünür. Üstelik hem gündüz hem gece, hatta özel davetlere bile uygundur düz saç…

Rowenta Respect saçlarınızı yıpratmadan düzleştirir


Artık kuaföre gitmeden de dümdüz yapılmış, sağlıklı görünen saçlara sahip olmak mümkün. Yeni nesil saç düzleştiricileri her zaman elimizin altında. Üstelik de kuaför ücretlerinden tasarruf sağlıyor. Bir kere alıp, yıllarca kullanabiliyoruz. Son olarak, kardeşimin aldığı Rowenta’nın Respect modelini denedim. Fonksiyonlarına ve sonuca bayıldım! Saç tipinize en uygun ısıyı kendisi belirliyor, çabucak ısınıyor ve mükemmel düzleştiriyor.


Rowenta Respect Saç Düzleştirici
Rowenta Respect, saçlarınızı düzleştirirken sağlığını korumayı da amaçlıyor. Saç tipinize ve saçınızın durumuna göre ideal ısıyı belirleyip, saçınızın yıpranmasını engelliyor. Respect, saçınızı korurken güçlenmesine de yardımcı oluyor. Sadece 2 hafta kullanımdan sonra saçınızın dayanıklılığını yüzde 25 oranında arttırıyor.


Nasıl çalıştığına gelince… Bu düzleştiricinin akıllı bir sistemi var. Saç tipinizi ve saçınızın o anki hassasiyet derecesini (sağlıklı, hassas ve yıpranmış) tanımladığınızda ideal düzleştirme için gereken ısıyı otomatik olarak belirliyor. Mesela saçlarınız bukleli ve hassas ise bu bilgileri düzleştiriciye giriyorsunuz ve mükemmel sonuç almak için gereken ideal ısı aralığı otomatik olarak gösteriliyor.


Rowenta Respect’in ısınması için fazla beklemenize de gerek yok. Sadece 30 saniyede ısınıyor ve ‘iyonik teknolojisi’ ile saçınızın elektriklenmesi önlüyor. Düz saçın kabusu elektriklenmenin de önüne geçiliyor böylece!


Tavsiye edilen satış fiyatı: 179,90 TL.


Bu ürün ve Rowenta’nın diğer ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak için Rowenta’nın web sitesini www.rowenta.com.tr ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER