@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.01.2013

Saç bakımında kök hücre teknolojisi: Kerastase Initialiste

İlk nemlendirici saç bakım maskesini tam 25 yıl önce Kérastase'ın yarattığını biliyor muydunuz? Kérastase şimdi de yeni bir devrimle karşımızda: kök hücre teknolojisiyle oluşturulmuş Kérastase Initialiste saç bakım serumu!

Kérastase, içerdiği bitkisel kök hücrelerle saç köklerine etki ederek saçı parlak ve güçlü hale getiren ilk saç bakım serumu Initialiste'i yarattı. Biz de bu yeni serumu tanımak ve Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Tunç Tiryaki'den kök hücre teknolojisini dinlemek için Kérastase ekibiyle bir araya geldik.

Saç bakımında kök hücre teknolojisi: Kerastase Initialiste

Her canlının kendi bünyesinde bulunan olanaklarla kendini yenilebileceğini Dr. Tunç Tiryaki'den öğrendik ve çok etkilendik. İnanıyoruz ki kök hücre tedavisi önümüzdeki yıllarda daha sık duymaya başlayacağımız bir kavram olacak, gelin şimdi her beraber kök hücre tekonolojisi nedir anlayalım.

Kök hücre teknolojisi nedir?
Hayat kaynağı olarak bilinen kök hücreler, cildin alt katmanlarında bulunur ve yüksek yenileyici güçleriyle bilinirler. Sınırsız bölünme özellikleriyle, vücut dokularını dış etkilere karşı onarırlar. Değerli oldukları kadar hassas olan bu hücreler, yaşla beraber azalmamalarına rağmen dış ve iç etkenler karşısında işlevlerini yerine getiremeyebilirler. İşte bu yüzden, cildin yenilenme potansiyelini arttırmak için, kök hücreleri, kök hücre ortamını ve üstün yenileyici güçlerini korumak gerekir.

Initialiste serumun sahip olduğu özel formül ise kök hücre ortamını koruyarak saçın kaynağından itibaren kaliteli ve güzel büyümesini sağlıyor. Cilt serumlarına benzer geliştirilen bu özel formül, saç folikülünün yenileyici kapasitesini ortaya çıkartıyor ve optimize ediyor. 4 özel içeriği sayesinde daha güçlü, parlak ve güzel saçlar yaratıyor.

Serumun içeriğinde gizli bir güç var: yenileyici gücüyle bilinen elma ağacı! Elma ağacından alınan milyonlarca kök hücre, saç folikülündeki kök hücre ortamını koruyarak, yenileyici özelliğini sürdürmesini sağlıyor.

Serumu kullanan kadınlar üzerinde yapılan araştırmalarda 7 gün içinde saç taranmasında %93 daha az kırılma, 1 haftadan sonra daha sağlıklı görünen saç ve saç derisine kavuşulduğu gözlemlenmiş. 1 ay sonra ise kullanıcıların &76'sı saç kalitelerinde artış olduğunu ve saçlarının canlılık kazandığını belirtmiş.

Sonuca ulaşabilmek için serumu mutlaka düzenli ve doğru şekilde kullanmanız gerekiyor. Serumun nasıl kullanılacağını görmek için tıklayın.



Saç bakımında gelinen son durum bu; kök hücre teknolojisinden faydalanarak saçın kendini yenilemesini sağlamak. Bakalım ilerleyen günler neler gösterecek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER