@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.03.2024

Siyah arı balı özü (Black BeeOme) nedir?

Sıvı altın da denen siyah arı balı özü nedir, biliyor musunuz? Gelin, son dönemde serumlarda karşımıza çıkan bu fermente ürün nedir, birlikte inceleyelim.

Cildin doğal mikroflorasını yeniden canlandıran siyah arı balı özü "“Black BeeOme” siyah arı balı fermentesinin etkisi o kadar övülüyor ki ona sıvı altın bile diyorlar. Peki nedir bu siyah arı balı özü, biliyor musunuz?

Siyah arı balı özü (Black BeeOme) nedir?

Aslında güzellikle ilgili her şey cildin mikroflorası ile ilgili. Cildimiz pek çok mikroorganizmaya ev sahipliği yapıyor. Ayrıca son araştırmalar genç bir cildin sırrının daha fazla neme ve daha güçlü kolajene ve daha da önemlisi farklı iyi bakterilere sahip olduğunu kanıtlamış durumda.

Mikrobiyota iyileşirse cilt gençleşmeye başlar!

Black BeeOme, nadir ve eski bir bal arısı olan siyah arı türünün balının fermente edilmesiyle elde edilen bir iksir. Dünyada "sıvı altın" olarak anılan son derece dirençli bal, İsviçre'nin izole dağ vadilerinde üretiliyor ve Zymomonas mobilis bakterisi ile fermente ediliyor.

Klinik çalışmalar, Black BeeOme'un cilt florasının daha hızlı yenilenmesini ve cilt bariyerinin yenilenmesini desteklediğini gösteriyor. Ayrıca fermente siyah arı balı, sebum üretimini azaltıyor ve yağlı ve pürüzlü ciltlere iyi geliyor.

Hava kirliliğinin daha yoğun olduğu kentlerden gönüllüler üzerinde yapılan bir araştırmaya göre Black BeeOme, kağıt maske üzerine uygulandığında yalnızca 15 dakikalık tek bir uygulama sonrasında ciltte önemli bir iyileşme oluştuğu görülmüş.

Stres sonrası bireysel cilt mikroflorasının iyileşmesi için tasarlanan; bu sayede daha sağlıklı, temiz ve saf bir cilt sunan Black BeeOme yavaş yavaş kendi cilt bakım rutinlerimize eklenecek gibi görünüyor. Daha şimdiden bu ekstrat ile hazırlanmış ürünler raflarda yerini almaya başlamış. MFM Age Stop Serum bunlardan biri. 
 
Siyah arı balı fermentesi içerikli MFM Age Stop Serum

Son buzul çağından sonra Alplerin kuzeyindeki bölgeye yerleşen bu kara arılarının ballarından yararlanan serum, düzenli kullanıldığında cilt florasını hızlıca yenilemeyi vaad ediyor. Aynı zamanda cilt bariyerinin yenilenmesini de destekliyor.

Serumun içinde ayrıca cilt hücrelerinin daha uzum yaşam süreleri olmasına destek olan kök hücre Malus Domestica, sentetik botox etkisiyle cildin genç görünmesini sağlayan Argireline, cildin onarılmasına ve nemin korunmasına katkıda bulunan Panthenol ve Pentavitin, cildi aktif olarak geren, üzüm çekirdeğinden elde edilen Vin Up Lift ve Niacinamid bulunuyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER