Pudra.com 04.11.2014

Sonbaharda cildinizi nemlendirin!

Sonbaharda cildinizin kapsamlı bir bakıma ihtiyacı olabilir. İşte sonbahar bakımıyla ilgili en çok merak edilen 4 soru ve yanıtları.

Soru: Kuru bir cildim var. Yazın çok fazla güneşlendim ve şimdi cildimin kalınlaştığını fark ediyorum. Ne yapabilirim?



Sonbaharda cildinizi nemlendirin!
Cevap: Güneşin etkisiyle cildiniz susuz kalır, nemini kaybeder. Ayrıca cilt kendini zararlı ışınlardan korumak için kalınlaşır. Uzun süreli güneş banyolarının ardından kuru cilde sahip hemen herkes bunu hisseder. Cilde derinlemesine nem veren ürünler kullanmak en iyi çözümdür.

Öneri: Avon Anew Hydro-Advance Derinlemesine Nemlendirici Krem cildinizi anında derinlemesine nemlendirir. Nemsiz kalan ciltler ürünün Nutri-3X Omega Kompleks teknolojisi sayesinde beslenir ve nemlenir. Ayrıca cildin savunma yapısını onarmaya da yardım eder.

Soru: Normal bir cildim var. Özellikle sonbaharda yanaklarım çok kuruyor? Ne önerirsiniz?


Cevap:Yazdan sonra birçok cilt problemi açığa çıkıyor. Hava değişimi, kireçli sular ve klor gibi etkenler cilt için yoğun stres anlamına geliyor. Üst deri zayıflıyor ve suyla fazla temas ettiği için yıpranıyor, kuruyor. Klima, uçak ve otobüsler de nemi azalttığı için cilt iyice kuruyup, hatta pul pul dökülebiliyor. Bu durumda en iyi çözüm hem yolculuk sırasında hem de sonrasında cilt tipinize uygun, bol nemlendirici kullanmak ve sıvı tüketmek. Normal cildiniz için uygun, nemlendirici kremleri düzenli olarak kullanın.

Öneri: Avon Anew Hydro-Advance Nemlendirici Krem SPF15Hydra-Power teknolojisi ile suyun cilde hapsedilmesini sağlıyor. Böylece cildin nem dengesi düzenleniyor ve cilt daha nemli, yumuşak, pürüzsüz ve rahatlamış görünüyor. Ayrıca güneşli sonbahar günleri için SPF15 ile etkili güneş koruma sağlıyor.

Soru: Kuru bir cilde sahibim. Neden sonbaharda cildim artık hiçbir şeyi, en pahalı ürünleri bile kaldırmıyor?


Cevap: Bir ürünün daha pahalı olması, cildinize en uygun ürün olması anlamına gelmez. Kozmetik bir ürünün cilde en doğru ürün olduğunu belirlemeden önce, bu kozmetik ürünün içeriğini oluşturan aktif maddelerinin cilt tipine uygun olup olmadığı bilmek gerekir. Bu yüzden cilt tipinize en uygun formüle edilmiş ürünleri tercih etmelisiniz.

Öneri: Avon Anew Hydro-Advance Derinlemesine Nemlendirici Krem hafif dokulu ve hızla emilen bir formüle sahip. İçerisindeki omega yağları ile cildi gün boyu nemlendiriyor, besliyor, sağlıklı görünümünü ve ışıltısını cilde geri kazandırıyor. Uygun fiyatıyla da bütçenizi yormuyor.

Soru: Karma ciltliyim. Cildimin parlamasından şikayetçiyim. Nasıl bir nemlendirici kullanmalıyım?


Cevap: Karma ciltler yağ içerikli kremleri kullanmayın yoksa T bölgesinde sivilceler oluşabilir. En doğrusu cildinizi dengeleyici bir krem kullanmak.

Öneri: Avon Anew Hydro-Advance Nemlendirici Krem SPF15 karma ciltleri dengelediği ispatlanan bir günlük nemlendirici. Ürünü test etmek için kullanan kadınların tamamı ciltlerinin artık daha nemli olduğunu ve sağlıklı göründüğünü söylüyor. Kullanılan Hydra-Power teknolojisi ile su cilde hapsedilerek cildin nem dengesi düzenliyor. Böylece cilt daha nemli, yumuşak ve pürüzsüz oluyor.

Avon'un Cilt Bakımı sitesinde daha detaylı bilgi bulabilirsiniz: ciltbakim.avon-turkiye.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER