pudra.com 04.02.2014

The Body Shop Hair Chalk'la renklenin!

The Body Shop’un yeni koleksiyonu Hair Chalk’la çocukluk günlerinize geri dönebilir ve saçlarınızı eğlenceli renklere boyayarak stilinize eğlenceli bir hava katabilirsiniz.

Doğa dostu markaların başında gelen The Body Shop’ın yeni koleksiyonu Hair Chalk’la saç renginizi değiştirmek artık çok kolay. Geçtiğimiz sezon başlayan ve 2014 baharında da devam edecek olan renkli saç trendini evde kolayca uygulanabilir hale getiren saç tebeşirleri paraben içermedikleri için sağlığı da tehdit etmiyorlar.

The Body Shop Hair Chalk'la renklenin!

Koleksiyonda sarışınlar için şeker pembesine kumrallar için de parlak maviye yer veren dünyaca ünlü saç markasının Hair Chalk serisi kısa zamanda bahar ayının alışveriş listesinde üst sıralara yerleşecek gibi görünüyor.

Hair Chalk’ı nasıl uygulayabilirsiniz?
The Body Shop’ın saç tebeşirleri kullanım rahatlıklarıyla da dikkatleri üzerlerine çekiyorlar. Tebeşir tozları için omuzlarınıza bir havlu yerleştirdikten sonra bir tutam saçınızı ayırabilirsiniz. Ardından tebeşirin renkli kısmını saçlarınıza hafifçe bastırarak sürebilir, sonrasında ise saç spreyi ile rengi sabitleyebilirsiniz. Hair Chalk’ı arındırmak için yalnızca şampuanla saçlarınızı yıkamanız yeterli.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER