Pudra.com 08.08.2014

The Body Shop'un yeni serisi: Wild Argan Oil

The Body Shop'un yeni serisi Wild Argan Oil, yağların kraliçesi ünvanını kazanmış arganın mucizelerini cildinize taşıyacak.

Argan yağının mucizelerini her yerde duyuyoruz. Özellikle saç bakımında oldukça popüler olan argan yağının besleyici özleri The Boy Shop'un yeni serisi Wild Argan Oil ile artık cildinize de taşınacak. Peki argan yağının nasıl elde edildiğini ve faydalarını biliyor musunuz?

The Body Shop'un yeni serisi: Wild Argan Oil

Argan ağacı, doğal olarak sadece Fas'ta yetişiyor. Fas'ın yerli kadınlarının elle toplayıp, özenle kırdıkları iyi kalitedeki argan fındıkları yavaşça damıtılarak argan yağı elde ediliyor. Bu altın ışıltılı yağa dönüşmesi sabırla yapılan işlemlerden sonra oluyor anlayacağınız. Fas kadınları geleneksel hamam rituellerinde, Sahra Çölü'nün hırçın rüzgarlarından ve yakıcı güneşinden korunmak için argan yağını kullanıyorlar. Eski bir inanışa göre teniniz parlıyorsa bu sakin bir ruhun yansımasıymış. Faslı kadınların doğal hayatlarının, stresten uzak yaşamlarının ve haftada bir yaptıkları hamam ritüellerinin yansıması ciltlerindeki parlaklık oluyor. Hamam ritüellerinde buharla yumuşayan ciltlerine yaptıkları masajlar sayesinde Faslı kadınlar daha yumuşak ve parlak bir cilde sahip oluyorlar. İçeriğinde bulunan linoleic asit (Omega 6) ve doğal E vitamini sayesinde "yağların kraliçesi” ünvanını kazanan argan yağı, cilde bolca nem ve parlaklık kazandırıyor.
the body shop argan yag wild argan oil vucut bakim koleksiyonu cilt guzellik mkl

The Body Shop yeni serisi Wild Argan Oil, Faslı kadınların hamam ritüellerini Türk kadınlarının evlerine taşıyor. 9 üründen oluşan seride The Body Shop’ın favori ürünü olan Body Butter da mevcut. Argan yağıyla zenginleştirilmiş vücut ve saç yağı, banyo köpüğü, duş jeli, vücut losyonu, sabun, dudak balsamı, vücut balsamı ve peeling seride bulunan diğer ürünler. Anlayacağınız vücudunuzu nemlendirmek, derinlemesine temizlemek ve daha parlak görünmesini sağlamak için seriden birçok ürün seçebilirsiniz. Ürünler güzel kokularıyla da sizi uzak coğrafyalara taşıyacak.

Seriden alacağınız ürünlerle de bir sosyal sorumluluk projesine destek olabilirsiniz. The Body Shop, yerel kadınlar tarafından oluşturulan lokal bir kadın kooperatifi olan ve kadınlara teknik yardım sağlayan, pozitif girişim Targanine ile ortak çalışarak bu seriden elde ettiği gelirle Fas'ta bulunan Berber topluluğunun kadınlarına ve ailelerine yardım ediyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER