17.11.2020

Tamamen vegan marka Cake Beauty'den ikonik el kremleri

%100 Vegan Cake Beauty'nin el kremleri, saf ve doğal içerikleri ile çok kuru ve elastikiyetini yitirmiş ellere etkili bir bakım ve onarım sağlıyor.

İZLE: CİLT KURULUĞUNA KARŞI NE YAPILABİLİR?👇 
Watsons Türkiye aracılığı ile raflarda yerini alan ve özellikle ferahlatıcı ayak kremi, şekillendirici kuru yağı ve bukle belirginleştirici kremi kullanıcılar arasında çok popüler olan Cake Beauty markasının çevresel faktörlerin yanı sıra sürekli ellerimizi yıkadığımız, dezenfektan kullanımımızın çok daha artığı Covid-19 kaynaklı pandemi süreci ile birlikte artışa geçen cilt kuruluğu ve çatlama problemlerine karşı Cake Beauty'nin egzotik formüllü, tamamen vegan; paraben, ftalat ve GDO içermeyen el kremleri, ellerimiz için kusursuz bir bakım sunuyor. 

%100 Vegan Cake Beauty'den ikonik el kremleri

%100 Vegan Cake Beauty'nin ikonik formüle ve enfes kokuya sahip bu ürünleri, saf ve doğal içerikleri ile çok kuru ve elastikiyetini yitirmiş ellere etkili bir bakım ve onarım sağlıyor.

Yaşadığımız dünyayı koruma, doğaya saygı duyma ve insan sağlığını ön planda tutma prensipleri ile üretilen Cake Beauty el & vücut ürünlerinin en önemli özellikleri: 
  • Paraben, Ftalat ve GDO içermiyor.
  • Hayvanlar üzerinde test edilmiyor ve
  • %100 vegan. 

Ürünleri tanıyalım:

Heavy Onarıcı El EkremiHeavy Cream Onarıcı El Kremi

%20 Saf Shea Butter, Aloe Vera ve Kamelya Yaprağı Özü içeren formülü, çok kuru elleri derinlemesine nemlendirir ve ellerin fark edilir düzeyde pürüzsüz ve yumuşak bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Ellerde yapışkanlık hissi bırakmaz.

Fiyat: 99 TL (60 ml)
 



Cake Beauty vegan el kremleriDesserted Island Nemlendirici El Losyonu:

Hindistan Cevizi Yağı, Mango Yağı ve Shea Butter birleşiminden oluşan mükemmel formülü ellerde etkili bir bakım ve nemlendirme sunar. Hafif yapıya sahiptir, ellerde yapışkanlık hissi bırakmaz.

Fiyat: 99 TL (60 ml)
 
Milk Made Pürüzsüzleştirici El Kremi:

Yulaf Sütü Konstantresi, Marsmallow Kökü Özü ve Shea Butter birleşiminden oluşan ikonik formülü ellere ihtiyacı olan bakımı sağlayarak, kadifemsi bir yumuşaklık kazanılmasını sağlar. Hafif yapıya sahiptir, ellerde yapışkanlık hissi bırakmaz.
Fiyat: 99 TL (60 ml)                                     


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER