Pudra.com 12.03.2012

Yaşlanmanın 7 işaretiyle savaşmak mümkün!

Tüm dünyada 20 milyon kadın, yaşlanma belirtileriyle savaşmak için Olay Total Effects’i seçiyor. Peki, yaşlanmayı ertelemenin sırları neler?

Yaşlanmanın 7 işaretiyle birden savaşan, yaşlanmayı geciktirici cilt bakımının etkin gücü OLAY Total Effects tüm dünyada 20 milyon kadın tarafından tercih ediliyor. OLAY Total Effects içeriğindeki yaşlanmayı geciktirici ve cildi koruyucu bileşenleri ile yaşlanmanın tüm işaretleri ile birden savaşarak 7 farklı fayda sağlamak üzere tasarlandı. Total Effects’in yaşlanmayı geciktirme etkili özel formülü 3 farklı bileşenden meydana geliyor; Niacinamide vitamin B3 cildi sıkılaştırırken, yüzeydeki hücrelerin daha fazla yenilenmesini sağlıyor. Pro-vitamin B5 cildin nem seviyesinin artmasına yardımcı oluyor. Vitamin E ve C anti-oksidan etkisinin artırılmasına yardımcı olarak cilde zarar veren güneş ışığı, aşırı yorgunluk, sigara ve hava kirliliği gibi dış kaynakların olumsuz etkilerine karşı cildin korunmasına yardımcı oluyor.

Yaşlanmanın 7 işaretiyle savaşmak mümkün!

Pürüzsüz cildiyle beğeni toplayan ünlü Hollywood yıldızı Monica Barladeanu da OLAY Total Effects’ e güvenen 20 milyon kadından biri olduğunu gururla söylüyor. Cannes ve Venedik Film Festivalleri'nde yarışmış önemli filmlerdeki başarılı performansının yanında tüm dünyada ilgiyle izlenen Lost ve Nip-tuck dizilerindeki rolleriyle de adından söz ettiren güzel yıldız, geçen yıl kullandığı nemlendiriciyi OLAY Total Effects Nemlendirici Gündüz kremi ile değiştirdiğini açıklıyor.


Monica Barladeanu

Olay Total Effects’in yoğun çalışma programına uyum sağlayarak uzun saatler harcamaya gerek kalmadan yaşlanmayı geciktirici cilt bakım ihtiyacını karşıladığını belirten Monica Barladeanu tek bir kremle yaşlanmanın 7 belirtisi ile birden aynı anda mücadele edebiliyor olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, güzelliğinin 7 sırrını şöyle açıklıyor :

1.Bol Kahkaha: Düzenli bir hayata gülmeyi de ekleyince güzel görünmemeniz için hiçbir neden kalmıyor. Uzmanlar gülerken aynı anda 15 kasımınız çalıştığını söylüyor. Bu nedenle gülmek hem çok faydalı bir yüz egzersizi hem de genç ve güzel görünmenin altın kurallarından biri.

2.Yeşil Çay & Zencefil: Bence güzellik bir bütün ve hem içten hem dıştan bakım önemlidir. Cildimi profesyonel ürünler ile dışarıdan desteklerken, beslenmeme de dikkat ediyorum. A,C,E vitaminlerini ve demir, çinko, selenyum içeren besinleri ağırlıklı tüketiyorum. Bunun yanı sıra çok önemli antioksidan kaynakları olan yeşil çay ve zencefil beslenme planımın vazgeçemeyeceğim parçaları. Özellikle hassas ve problemli ciltler için harika bir çözüm diyebilirim.

3.Bol Su Tüketimi: Setten sete koşarken su şişemi yanımdan hiç ayırmam. Bunu ihmal ettiğim zamanlarda cildimdeki olumsuz değişimi hemen fark ediyorum. Cildim tıpkı bir çiçek gibi soluyor. Donuk ve gergin görünüyor. Özellikle kış aylarında su tüketimine çok önem vermek gerekiyor. Çünkü soğuk havalarda cildimiz kendini korumaya çalışırken her zamankinden daha çok su kaybediyor.

4.Cilt Masajı: Hafta içinde kendinize biraz zaman ayırın ve cilt masajı ile kendinizi şımartın. Kendi sağlığınıza katkıda bulunmak için ayıracağımız her zaman dilimi, gelecekte stres rahatsızlıklarıyla başa çıkmak için harcayacağımız zamanı azaltacaktır. Kokusu ile ruh halinizi iyileştiren aromaterapi yağları kullanmanızı öneriyorum. Sadece cildinizin değil, zihninizin de rahatlamasına yardımcı olacak.

5.Soğuk Duş: Eğer dayanabiliyorsanız, sabahları soğuk bir duş almak hem güne çok iyi bir başlangıç yapmanızı sağlar hem de vücut sıcaklığınızın gün içerisinde düzenli olarak artmasına yardımcı olur. Özellikle de kuru ve pullanan ciltler için çok iyi bir yöntem. Soğuk su ile duş almaya başladığımdan beri cildimdeki olumlu değişime inanamadım. Güne çok daha dinamik başlıyorum.

6.Düzenli Uyku: Daha zinde olabilmek ve cildimin parlaklığını korumak için günde en az 7 saat uyurum.Uykusuz bir cilt solgun bir cilttir.Cildimize kendisini yenilemesi ve onarması için gerekli zamanı yaratmak gerekiyor.Bu da ancak uyku sırasında mümkün olabiliyor.O nedenle iş tempom ne olursa olsun cildim için bu zamanı yaratıyorum.

7.OLAY TOTAL Effects:
OLAY Total Effects özel formülü sayesinde yaşlanmanın 7 etkisiyle birden savaşıyor. İster sabahın erken saatlerindeki çekimlerde, ister şık bir davet için gece kırmızı halıda, Olay Total Effects kremim her zaman yanımda. Böylece yoğun çalışma programıma uyum sağlayarak uzun saatler harcamama gerek kalmadan yaşlanmayı geciktirici cilt bakım ihtiyacımı karşılıyor.

OLAY Total Effects’in fiyatı: 49,46 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER