pudra.com 22.03.2010

Yeni mevsime yeni rujlar yakışır!

Daha fazla nem, daha fazla renk ve daha çekici dudaklar için Artistry’nin yeni rujları bir harika!





Amway’in dünyanın önde gelen cilt bakımı ve kozmetik ürünleri serisi Artistry, yepyeni rujlarıyla, dudaklarda yeni bir devrim yapmaya geliyor.

Rujlar, yenilenen formülleri ile kokusuz ve çok daha fazla renk yoğunluğuna sahipler. Doğal bitkilerden türetilmiş nemlendirici içeren yeni Artistry rujları, bu özelliği ile dudaklarınız için uzun süreli nemlendirme sağlayarak rengin kalıcılığını koruyorlar.

Kremsi ve şeffaf dokulu olmak üzere iki farklı seçeneği bulunan yeni rujlar, eklenen yeni renkleriyle de dikkat çekiyorlar. SPF 15 içerikli 8 farklı rengi bulunan şeffaf rujların yanı sıra, 17 farklı rengi olan kremsi rujlar, müthiş bir renk yelpazesi oluşturuyorlar.






Yeni Artistry rujların farkı sadece formül ve renk seçenekleriyle de sınırlı değil. Siyah renkli, şık ambalajı, içindeki rujun rengini çok daha fazla öne çıkartıyor.

Artistry ailesinin bu en yeni ve renkli üyesi ile siz de dudaklarınızda farklı bir deneyim yaşamaya hazır olun. Yanınızdan ayıramayacağınız bu rujlardan biri mutlaka sizin için!

Fiyatı: 36.84 TL

www.amway.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER