22.04.2011

Yepyeni bir güzellik dergisi: NewBeauty

Amerika’nın bir numaralı güzellik, bakım, sağlık ve wellness dergisi NewBeauty, Maya Medya ile artık Türkiye’de.





Yepyeni bir dergi haberini sizlerle paylaşmak istiyoruz: Amerika’nın en çok satan dergisi NewBeauty Türkiye'de yayın hayatına başladı. Güzellik, sağlık, estetik ve kadına dair daha birçok bakım bilgi ve önerileriyle zengin içeriğe sahip NewBeauty dergisinin ilk “İlkbahar” sayısı bayilerde...

Üç ayda bir yayınlanacak olan NewBeauty dergisinin genel yayın yönetmenliğini Şah Yaycı üstlenirken, yazı işleri müdürlüğüne Feyza Düzyol oldu.

Dünyanın spa sektörüne yön veren dergisi SpaFinder’a, dergide özel bir bölümle ayırılması ise NewBeauty’nin zengin içeriğinde önemli bir rol oynuyor. Yüz, vücut, saç, cilt gibi konuların uzman görüşlerle detaylı anlatıldığı ve teker teker bölümlere ayrıldığı NewBeauty’nin danışma kurulunda Plastik Cerrah Osman Oymak, Serdar Eren, Nazım Çerkeş, Dermatolog Ayşegül Saltat, Diş Hekimi Galip Gürel gibi önemli isimler yer alıyor.

NewBeauty Türkiye, www.newbeauty.com.tr sitesinden okuyucularına sanal ortamda aktarılacak bilgilerin yanı sıra her gün yeni haberler ve yorumlarla güncellenecek “DailyBeauty” blog’uyla okuyucularına ulaşmayı hedefliyor.

Derginin ilk sayısında yeralan konular arasında: Dünyanın en iyi SPA otelleri, en iyi güneş koruyucuları, organik güzellik trend mi çözüm mü, daha sıkı kalça ve seksi bacakların sırları, yeni anti aging diyeti gibi konular bulunuyor...

Pudra.com olarak NewBeauty'ye yayın hayatında başarılar diliyoruz...



POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER