Pudra.com 15.06.2012

Yorgun ayaklara salatalık özlü çözüm

Yorgun ve stresli ayaklar için bakım önerimiz var. Barielle'nin salatalık özlü kremi, yorgun ve şiş ayakları dinlendiriyor, topuklardaki çatlakların iyileşmesine yardım ediyor.

Siz de yorgun ve şiş ayaklardan muzdarip misiniz? Sandalet ya da terlik giymekten ötürü topuklarınızda yarıklar mı oluştu? Size ayaklarınızdaki stresi atmak, topuk yarıklarını tedavi etmek için için salatalık özlü bakım öneriyoruz.

Yorgun ayaklara salatalık özlü çözüm

Barielle'nin salatalık özlü bakım kremi, içerisinde barındırdığı doğal bitkiler sayesinde, yoğun nemlendirici ve yatıştırıcı özellik taşıyor. Aleo vera, salatalık özü, chamomil içerikli ürün, geliştirilmiş nemlendiriciler sayesinde, topuklarda oluşmuş yarıkların iyileşmesine yardım ediyor. Aynı zamanda yorgun, şiş ve yanma hissine sahip olan ayakları serinletmeye, sakinleştirmeye ve rahatlatmaya yardım eden Barielle, soyucu özellik taşıyan hiçbir madde içermediğinden (asit ve kafuragibi) ayağınızdaki hassas bölgelerde tahrişe neden olmuyor.

Nasıl kullanacaksınız?
Kremi eşit şekilde ayağınıza sürün ve dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın. En etkili sonuç için akşamları yorgun ve şiş ayaklarda kullanın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER