› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.12.2013

2013’ün en popüler çantaları

Kadınların alışveriş tercihlerini etkileyen ünlüler, 2013’te hangi çantaları tercih etti? Şimdi gelin geçen yıl hangi ünlü hangi tasarımcının çantasını kullandı bir bakalım.

Moda dünyasına yön veren ünlü isimlerin 2013’te günlük yaşamda, alışverişte, davetlerde en çok hangi çantaları tercih ettiğini araştırdık. Uzun ömürlü bir yatırım yapmak ve bir tasarımcı çantası satın almak istiyorsanız, önümüzdeki aylarda da popülerliği devam edecek olan 2013’ün çantalarına göz atın.

2013’ün en popüler çantaları




Chloe / Baylee

Modern kadının günlük hayatta rahatça kullanması için tasarlanan Chloe Baylee çantanın üç farklı ebadı bulunuyor. Chloe Baylee çantanın kayışı çıkarılabiliyor bu yüzden elde ya da omuzda da taşınabilir. Taba, hardal, siyah-beyaz, siyah-gri, mavi, turkuaz, kırmızı gibi renk alternatifleri var. Chloe Baylee Rihanna, Kate Bosworth ve January Jones’un favorisi.


Saint Laurent / Sac de Jour

Hermes’in klasik çantasıyla bir benzerlik taşımasına rağmen Saint Laurent'in Sac de Jour, 2013’te en popüler çantalardan biri oldu. Gizli logosu ve minimalist detayları Hedi Slimane tarafından tasarlanan Sac de Jour, bu sonbaharda podyumlara çıktı ancak Saint Laurent'in daimi koleksiyonunun bir parçası olacak. Kate Moss, Cameron Diaz, Angelina Jolie, Nicole Richie, Jessica Biel, Reese Witherspoon Sac de Jour'u en çok kullananlar arasında.


Stella McCartney Beckett

Moda dünyasının yeni “it bag”i olan Stella McCartney Beckett, dünya çapındaki küresel ısınma eylemlerinin bir sonucu olarak ortaya çıkmış. Ekolojik sahte deriden tasarlanan çantada petrol yağı yerine bitkisel yağlar kullanılmış. PETA tarafından da övgü alan modelde, bütün Stella McCartney ürünlerinde olduğu gibi deri gibi hayvansal içerikler bulunmuyor. Clutch ve omuz çantası olarak iki modeli var. Gwen Stefani, Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway, Selma Hayek en çok kullanan ünlü isimler arasında.


Chloe / Paraty

Chloe çantalarının ortak yönü çok kullanışlı ve rahat olmaları. Birçok kadının renklerine ve dokusuna bayıldığı Chloe Paraty son yıllarda hep revaçta. Bir çok renk alternatifinin bulunduğu model, rahat görünümü sevenler ve hafif çanta tercih edenler için ideal. Rachal Zoe, Olivia Palermo, Reese Witherspoon ve Katie Holmes, Paraty’den vazgeçmeyen isimler arasında.


Kenzo / Kalifornia

Kenzo’nun aksesuar pazarında büyümesi için, önemli bir parça olarak kabul edilen Kalifornia, Humberto Leon ve Carol Lim tarafından tasarlandı. Yıpranmaya karşı uzun süre dayanıklılık testi yapılan Kalifornia modelin mavi, siyah ve kırmızı renk alternatifleri bulunuyor. Jessica Alba, Rashida Jones, Susie Bubble gibi isimlerin günlük yaşamda çok kullandığı bir çanta.


Givenchy / Antigona

Givenchy 2010 Sonbahar/Kış koleksiyonunda ilk olarak görücüye çıkan ve Riccardo Tisci tarafından tasarlanan Givenchy Antigona, o günden bu yana birçok kadının favori çantası. Üç farklı boyu olan model, bir ikon haline geldi bile. Ünlülerin hemen hemen hepsinin gardırobunda bir Antigona bulmak mümkün. Rosie Huntington-Whitely, Charlize Theron ve Sharon Stone, Antigona modeli ile en çok objektiflere takılan isimler.


Louis Vuitton / Vivienne

Louis Vuitton'un yeni çantası Vivienne, birçok bölmeye sahip. Eski modellerin yeniye uyarlaması olarak ortaya çıkan Vivienne’nin omuz ve kol çantası olarak iki alternatifi bulunuyor. Zincirli sap ve logosuz tasarımını da bulmak mümkün. Vivienne’i en çok tercih eden isimler arasında Miranda Kerr, Alexa Chung ve Emma Watson var.


Proenza Schouler / PS11

Omuzdan askılı Proenza Schouler PS11 çanta modeli, yanında fazla eşya taşımayan ve ağır çantalardan hoşlanmayanlar için yaratılmış sanki. İster çapraz ister tek taraflı kullanabileceğiniz çanta iki yıldır çok popüler. Rachel Zoe, Kate Bosworth, Khloe Kardashian ve Nicky Hilton özellikle alışveriş yaparken hafif olması nedeniyle PS11’I tercih ediyor.


Mulberry / Alexa

Kadınlar tarafından en sevilen çantalar arasında sıralanabilecek Mulberry Alexa çanta, bir klasik haline geldi. Kadınların çoğunlukla yüksek belli pantolonlar, ipek gömlekler ve mini eteklerle kullandığı Alexa çantaların hemen hemen her rengini bulmak mümkün. Olivia Palermo, Leighton Meester, Alexa Chung ve Sarah Jessica Parker en çok kullanan isimler.


Coach / Borough

New York'un beş bölgesinden esinlenerek tasarlanan Coach Borough modeli zarif tasarımı ve ulaşılabilir fiyatı ile kısa sürede en popüler çantalar listesine girdi. Pratik kullanımı nedeniyle de tercih edilen modelin üç farklı boyutunu ve farklı materyallerini bulmak mümkün. Sarah Jessica Parker, Lea Michele, Freida Pinto, Karlie Kloss, Drew Barrymore, Poppy Delevingne bu sezon bu modeli sıkça kullandı.


Alexander McQueen / De-Manta Clutch

Her kadının gardırobunda bulunması gereken bir tarza sahip olan Alexander McQueen tasarımı De-Manta Clutch, gece veya gündüz kullanılabiliyor. Üstelik hemen her kıyafetlerle kombinlenebiliyor. Bu yüzden son aylarda çok ünlünün De-Manta Clutch tercih ettiğini gördük. Bu basit ve son derece şık clutch’ı 2013’te Salma Hayek, Hilary Duff, Fergie ve Beyoncé kullanmayı tercih etti.


Mansur Gavriel / Bucket

Mansur Gavriel Bucket, doğal materyalleri ve yalın tasarımlarıyla 2013’te birçok kadının aradığı çanta oldu. Tasarımcıları Rachel Mansur ve Floriana Gavriel'in New York'da bir araya gelmesiyle ortaya çıkan model, markanın en popüler modeli. Her şeyi sığdırabileceğiniz bu modelle uzun ömürlü bir yatırım yapabilirsiniz. Kirsten Dunst ve Emma Watson, Mansur Gavriel Bucket’in yalın çizgisini hayatına taşıyan isimler arasında.


Alexander Wang / Rocco

Alexander Wang’in tasarladığı en “cool” çanta olan Rocco son zamanların en iyi tasarımcı çantası olarak tanımlanıyor. Gündüz ve gece kullanılabilen Rocco’nun farklı materyallerden tasarlanmış renk alternatifleri de bulunuyor. Mary Kate Olsen, Hillary Duff, Rihanna ve Lindsay Lohan Rocco’nun hayranı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER