› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.02.2013

2013 yazının it bag'i

Sezonun it bag'i Mulberry'den geliyor: Willow Tote! Portföyünü üstünde taşıyan bu el çantası, hem işlevsel hem güzel!

Bazı çantalar vardır peşlerinden yüzlerce insanı koşturur. Değerinin kaç sıfırla belirtildiği önemli değildir, asıl mesele ne yapıp ne edip o çantaya sahip olmaktır. Kimi zaman onlar için günlerce sıra beklenir, mağazalara gelmesi için dualar edilir. Fiyatları daha ulaşılabilir olan markalar, o peşinden binlerce kadını koşturan çantaların neredeyse birebir aynısını koleksiyonunu katar, böylece efsane çantalar her keseden insanın elinde görünmeye başlar.

2013 yazının it bag'i

İşte böyle peşinden binleri sürükleyen, efsaneleşen çantalara "it bag" deriz. Her sezonun bir it bag'i olur ama her it bag eşit etkiye sahip olmaz. Kimileri sezonları aşıp zamansızlaşırken kimilerinin modası çabucak sönüverir.

2013 İlkbahar Yaz sezonunun it bag'i ise Mulberry'den. Mulberry'nin 2013 İlkbahar Yaz koleksiyonundan bir parça olan "Willow tote", portföy ve el çantasının bir araya gelmiş hali.



Öndeki portföyün çantadan ayrılarak tek başına da kullanılabilmesi ise artı bir özellik. Farklı renkleri ve boyları bulunan çantayı çok sevip elinden düşürmeyen ünlülerden biri Kate Moss.

Pudra.com olarak en çok mint yeşili olanını sevdiğimizi itiraf edelim. Belki de küçük bir nane şekeri gibi durduğundandır...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER