› 
 › 
03.01.2019

adidas Originals'in yeni gözdesi: Nite Jogger

adidas Originals'ın çok konuşulacak siluetlerinden Nite Jogger, çağdaş tasarımı, reflektör detaylarıyla geçmişin tarzını bugün için yeniden tasarlıyor.

adidas Originals arşivlerindeki klasik şekilleri modern çizgilerle biçimlendirdiği tasarımlarına bir yenisini ekledi. 2019 yılında adidas Originals’ın çok konuşulacak siluetlerinden biri olan Nite Jogger, BOOST tabanıyla maksimum konforun ve reflektör detaylarıyla teknolojinin bir simgesi!

adidas Originals'in yeni gözdesi: Nite Jogger

adidas Originals, modern çizgiler ile arşivlerinden çıkardığı detayları, yepyeni bir silüetle bir araya getiriyor. Nite Jogger, senenin ilk ilerici tasarımı olarak geçmişin yansımasını bugünün sokaklarına taşıyor. Model, adidas’ın yıllar önce yarattığı, reflektörlü teknolojisini kullanan ilk ayakkabı modelinden ilham alıyor. Nite Jogger'ın çağdaş tasarımı, gece ortaya çıkan reflektör detaylarıyla geçmişin tarzını bugün için yeniden tasarlıyor, yeniliyor ve gelişmiş bir yorum ile sunuyor.

Asla çok geç değil!

adidas Originals Nite JoggerNite Jogger, kendi vizyonun peşinden gitmek için ‘Asla çok geç değil’ diyen kreatif insanlara özel üretilmiş teknolojiyi ve son moda tasarımı bir araya getiriyor.

Nite Jogger’ın göze çarpan tasarımı, sneaker kullanıcılarını arşivlerdeki reflektör teknolojisini kullanarak gecenin karanlığında aydınlatıyor. Geceye ışık katan Nite Jogger, sokak stili için yansıtıcı olarak işlevselliğini ortaya koyuyor.

Gücünü yüksek teknolojiden alan devrim niteliğindeki yeni siluet, gecenin işaretçisi oluyor. adidas Originals’ın yeni silüetinde reflektör özelliği, bağcıklar, 3 bant, topuk eklentisi ve vurgu katmanları boyunca öne çıkıyor. Ayakkabının üst kısmı sentetik ve yırtılmaz, yumuşak ağ örgü ve süet dokudan oluşuyor. Konfor için yükseltilen ve gece keşfi için tasarlanan ayakkabının tamamı BOOST tabanı üzerinde yer alıyor.

Nite Jogger’ı göz alıcı yapan detaylardan biri de orijinal modelin renk grubunu tersine çevirerek siyah ve turuncunun zıtlığından ilham alması. Siyah tasarım üzerine koyu turuncu detaylarıyla kontrast oluşturuyor. Topuk detayı ise adeta arşivden kalan bir imza gibi günümüze taşınıyor ve yenilik için ‘geçmişe bakma’ temasının bir temsilcisi oluyor.

adidas Originals Nite Jogger
Yaratıcılığın peşinde durmadan koşmak için tasarlanan, gün ışığının kısıtlamalarına karşı duran Nite Jogger’ın dış tabanında Mors alfabesi ile yazılmış "gecenin hızı" mesajıyla tasarımını ve varlığını bütünlüyor.

Nite Jogger, 999 TL. satış fiyatıyla, tüm dünyayla aynı anda 12 Ocak’ta 1290 Square Meters, Beymen, Lastik Pabuç, RND, Shopigo ve Vakko ile adidas online mağazada, sınırlı sayıda satışa sunulacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER