› 
 › 
08.08.2014

Angelina Jolie’nin tasarladığı Louboutin'ler satışta

Ünlü yıldız Angelina Jolie’nin "Maleficent" filmindeki karakterden ilhamla tasarladığı ayakkabılar Christian Louboutin işbirliği ile gerçek oluyor.

Angelina Jolie’nin başarılı bir performans sergilediği "Maleficent" filmine katkısı sadece sinema anlamında olmadı. Filmin tanıtımı sırasında giymek üzere, "Maleficent" filmindeki karaktere ithafen bir de ayakkabı tasarladı güzel oyuncu. Sivri burunlu ve enteresan bir topuk formuna sahip olan ayakkabı, Christian Louboutin işbirliği ile satışa çıkıyor.

Angelina Jolie’nin tasarladığı Louboutin'ler satışta
Christian Louboutin

Karakterden alınan ilhamla "Malangeli" adı verilen ayakkabılar, Christian Louboutin’in imza niteliğindeki kırmızı tabanlarına sahip. Malangeli, gizemli bir hava yaratmak için duman şekli verilen topuğu ve ten rengi ağ detayları ile siyah, gümüş ve altın renginde üretildi. Hepsi de filmin tanıtımı boyunca Angelina tarafından giyildi.
angelina jolie ayakkabi christian louboutin aksesuar 3Christian Louboutin

Bu özel ayakkabı bu hafta itibariyle dünya çapında Christian Louboutin mağazalarında ön sipariş ile satışa sunuldu. 1200 dolar fiyata sahip olan ayakkabının gelirinin bir kısmı Jolie’nin 2003 yılından beri destekçisi olduğu SOS Çocuk Köyleri’ne bağışlanacak.
christian louboutin angelina jolie ayakkabi aksesuar 4


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER