› 
 › 
Pudra.com 30.07.2013

Armani'yle kendi filminizin yıldızı olun!

Giorgio Armani'nin 2010 yılında lansmanı yapılan "Frames of Life" koleksiyonunun yeni projesi "Frames of You" kapsamında, gözlüğünüzle çektiğiniz videoyu herkesle paylaşma şansına erişebilirsiniz.

Giorgio Armani’nin 2013-2014 Sonbahar Kış koleksiyonunda, beğeni toplayan "Frames of Life" modelleri yeniden satışa sunuluyor. Koleksiyon için çekilen videoda kahramanlar stillerine uygun "Frames of Life" gözlükleriyle kendi hikayelerini paylaşıyor. Kampanyanın tanıtım videosunu izlemek için tıklayın.

Armani'yle kendi filminizin yıldızı olun!



Giorgio Armani "Frames of You" projesiyle sizleri de koleksiyonun karakterleri gibi kendi çerçevelerinizi paylaşmaya davet ediyor. Koleksiyondan severek kullandığınız bir gözlük ile kısa bir video çekip, kendi filminizin yönetmeni olabilirsiniz.

Yapmanız gereken: Videofyme uygulamasını indirmek, kısa filminizi çekmek, videonuzu paylaşmadan önce Armani filtresi kullanmak ve #FRAMESOFYOU etiketini eklemeyi unutmamak! Her hafta seçilen ve Armani.com web sitesinde yayınlanan videolardan biri belki de sizinki olabilir...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER