› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.08.2014

Bu kolyeler zamansız mücevherler

2014-2015 Sonbahar-Kış koleksiyonunda, 20. yüzyıl akımı Paris Art Déco’nun asaletini değerli taş ve madenlerle birleştiren mücevher tasarımcısı Melis Göral, püsküllü uzun kolyeleriyle dikkat çekiyor.

Tasarımlarını sevdiğimiz Melis Görel'in her sezon aksesuar koleksiyonunu merakla bekliyoruz. Geçtiğimiz dönemde her parmağa ve her boğuma özel üretilen ve birlikte kombinlenen yüzükleriyle çok konuşulan Melis Göral, bu sezon yüzüklerinin yanı sıra kolyeleriyle de iddialı. Renk renk ve farklı bütçelere hitap eden fiyat aralıklarıyla üretim yapmaya dikkat eden Melis Göral'ın 2014-2015 Sonbahar-Kış koleksiyonunu hadi, mercek altına alalım!

Bu kolyeler zamansız mücevherler

melis goral 2014 sonbahar kis aksesuar taki kolye puskullu uzun hbr

2014-2015 Sonbahar-Kış Melis Göral koleksiyonunda uzun püsküllü kolyelerin oldukça geniş bir yer kapladığını görüyoruz. Değerli maden ve taşlarla, ince işlemelerle oluşturulan koleksiyonda püsküllü uzun kolyeler bambaşka formlarla karşımıza çıkıyor. Orkide moru, mint yeşili gibi tonların altın, pırlanta ve okside geometrik desenlerle birleşiminden ortaya çıkan rengârenk takılar, zarif bir görünüme sahip. Sonbahar gelince, işlere dönülünce gömlek ve bluzların vazgeçilmezi, blazer’ların içinde asaletiyle bu uzun kolyeler fark yaratabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER