› 
 › 
Pudra.com 03.10.2013

Bu sezona Swarovski broşlarla ışıltı katın

Swarovski 2013-2014 Sonbahar Kış koleksiyonu'nda broşlar capcanlı bir enerjiyle ışıldıyor. Bu takılarla tüm kıyafetleriniz canlılık kazanacak.

Swarovski, 2013-2014 Sonbahar Kış dönemi için hazırladığı broş koleksiyonu ile dikkat çekiyor. Broşlar, bu sezon tarzınızdaki özgürlüğü yansıtmanın en iyi yolu olarak ortaya çıkıyor. Zarif oldukları kadar oyuncu bir hava da sunabilen bu takılarla tüm kıyafetleriniz canlılık kazanacak. İster tek başına ister birkaç broşu yan yana kullanarak sezonun bu yepyeni trendini yakalayabilirsiniz.

Bu sezona Swarovski broşlarla ışıltı katın



Çok yönlü bir kullanım olanağı sunan broşlar için takı dünyasının bukalemunu diyebiliriz. Saç tokası olarak da kullanılabilen bu takı parçası, kırmızı halı yıldızlarının en sevdiği saç aksesuarlarından biri aslında. Zarif kristal kanatları zincirle birbirine bağlanan “Volupt” broş, saç topuzunuzu çevrelemek için ideal. Berrak ve Emerald kristalden yapılan “Shourouk” broşu ile de değerli bir şapka gibi saçınıza takarak retro bir tarz yakalayabilirsiniz. Tabii ceket yakanıza ışıltı katmayı ya da bir apolet gibi kullanmayı tercih etmezseniz...



“Verena” berrak kristal pavé yerleştirme kelebek şeklinde göz alıcı bir broş. Omuz çizgisi kıvrımı ya da köprücük kemiği hizasında çok zarif duruyor. Victoria dönemi kabartmalarını hatırlatan “Valora” ve “Vona”yı dik gömlek yakanıza taktığınızda, hem podyumlarda hem de podyum dışında son moda olan mükemmel bir görünüm yakalayarak tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

Bu sezon gardrobunuza her kıyafetinize ışıltı katacak tek bir aksesuar eklemek istiyorsanız, bunun bir broş olduğundan emin olun.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER