› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.05.2014

Bulgari Serpenti Sergisi İstanbul'da!

Bulgari, İstanbul Zorlu Center’daki mağazasında en ikonik stillerinden biri olan Serpenti’ye adanmış özel bir sergiye ev sahipliği yapıyor.

Bulgari Serpenti Sergisi, markanın lüks, mükemmeliyet ve üstün el işçiliği kavramlarına bağlılığını ikonik Serpenti koleksiyonunda görmek için çok iyi bir fırsat. Bulgari Serpenti Sergisi yılan temasının 1940’larda tubogas bileziklerde ilk kez görülmesinden, modern taşlı şaheserlere kadar geçirdiği evrimi anlatıyor. Serpenti Sergisi aynı zamanda yılanın neden İtalyan mücevher markası için hiç modası geçmeyen bir motif olduğunu gösteriyor.

Bulgari Serpenti Sergisi İstanbul'da!

Yılan stilli bilezik, kemer, saat ve yüzüklerden oluşan Bulgari Serpenti Koleksiyonu’nun renk ve mücevher efektleriyle oynanarak 1940’lardan bu yana yeni kreasyonları ortaya çıkıyor. Serpenti’nin evrimi sergide, mineli çift dolamalı kordonlar, pembe altın üzerine işlenen değerli taşlar, yoğun işlemeli kadranlar üzerinde açıkça görülebiliyor. Kreasyonlar Bulgari'nin sınırsız yaratıcılığını da ortaya koyuyor.

Serpenti Sergisi’nde Elizabeth Taylor’ın Bulgari’nin yılan temalı mücevherlerini kullanırken çekilmiş görselleri de teknolojik aydınlatmalı panellerde yer alıyor. Sonsuz hayattan cazibeye ve klasik edebiyatta bilgeliğe kadar çok farklı özellikleri simgeleyen yılan, markanın kurucusu Sotirio Bulgari’nin Grek kökenlerine ve sonradan evi olan Roma’ya da atıfta bulunuyor. Roma’daki arşivlerden getirilen tarihi materyaller arasında orijinal çizimler, sanat eserleri ve klasikleşmiş reklam kampanyaları da var.

Bulgari Serpenti Sergisi, 15 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında Bulgari Zorlu Center mağazasında ziyarete açık.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER