› 
 › 
19.10.2023

Quantum'dan Cumhuriyet'in 100. yılına özel saat koleksiyonu

Quantum, Cumhuriyet'in 100. yılına özel bir saat koleksiyonu hazırladı. Cumhuriyetin Saati koleksiyonu, 17 Ekim'de görkemli bir davet ile sunuldu.

Arıkan Group bünyesinde bulunan Quantum Saat, Cumhuriyet'in 100. yılını görkemli bir davet ile kutladı. Bu önemli yılın anısına özel hazırlanan Cumhuriyetin Saati Koleksiyonu ise geceye damgasını vurdu. 100. yıla özel sınırlı sayıda üretilen, her detayı özenle düşünülmüş ve Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesini yansıtan sembollerle tasarlanan bu prestij koleksiyon kadın, erkek ve cep saatinden oluşuyor. 

Quantum'dan Cumhuriyet'in 100. yılına özel saat koleksiyonu
                         
Quantum, Cumhuriyet'in 100. yılına özel bir saat koleksiyonu hazırladı. Cumhuriyetin Saati koleksiyonu, 17 Ekim'de Soho House'da görkemli bir davet ile sunuldu. Cumhuriyet'in 100. yılına özel tasarlanan ve sınırlı sayıda üretilen Cumhuriyetin Saati Koleksiyonu'nun tanıtıldığı davetle, sadece saat tutkunlarına değil, aynı zamanda tarih ve bağımsızlık mücadelesi konusunda hassasiyet gösteren herkese seslenildi.
 
Quantum'dan Cumhuriyet'in 100. yılına özel saat koleksiyonu

Cumhuriyetin Saati Koleksiyonu, zamanın ötesinde bir anlam taşıyarak, Cumhuriyet'in 100. yılını anlamlandırmak isteyenler için bir armağan niteliği taşıyor. 
 
Quantum'dan Cumhuriyet'in 100. yılına özel saat koleksiyonu

 
Koleksiyonun saatlerinde kullanılan dayanıklı ve çizilmeye karşı dirençli safir kristal cam, özel olarak üretilmiş 316L paslanmaz çelik kasa ve kordon, kadın versiyonunda gerçek sedef kadran ve Citizen-Miyota işbirliği ile üretilen 8215 ve 82S0 otomatik mekanizmalar tarih ve zamanın eşsiz birleşimini temsil ediyor. 
 
Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir prestij koleksiyonu!
 
Quantum'dan Cumhuriyet'in 100. yılına özel saat koleksiyonu

Quantum Saat'in Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel verdiği davette konuşan Arıkan Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arıkan, ''Hayalimiz Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır en yüksek kalitede bir prestij koleksiyonu hazırlamaktı. Tasarım ve hayata geçirme sürecimiz yaklaşık 1 yıl sürdü. Cumhuriyet’e ve onun değerlerine ithaf ettiğimiz bu prestij koleksiyonumuzu tanıtmaktan büyük heyecan ve gurur duyuyorum.'' açıklamalarında bulundu.
 
Özel projelerin saati...
 
Arıkan Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Arıkan lansmanda soruları yanıtlarken, Quantum’un “Özel Projelerin Saati” olduğuna vurgu yaptı.

“Quantum 1995’te Japon mekanizma, profesyonel dalgıç saatleriyle pazara sunuldu. Çeyrek asırlık bir marka olan Quantum, dalış saatleriyle rekorlar kırarak, sporculara verdiği desteğiyle uluslararası mecralara da ulaşmış çok önemli bir markadır. 1999-2004 yılları arasında Dünyaca ünlü Dalgıç Yasemin Dalkılıç’ın Barracuda saatleri ile ilk dalışından son dalışına kadar Quantum yanındaydı. 2011 yılında Türk Hava Kuvvetleri’nin 100. Yılına özel koleksiyonu tanıttı ve Anadolu Kartalları filmine sponsor oldu. 2016 yılında Türkiye Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen’e sponsor olarak 2 yıl iş birliğimizi devam ettirdik. 2017 yılında Türkiye’nin 3 büyük kulübünden ilham alan Quantum, ürettiği “Taraftar Saatleri” ile Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın taraftarlarıyla saatlerini buluşturdu. 2019 yılında portfolyomuza güneş ve optik gözlükleri ekledik. 
 
‘Time keper’ konumlanması ile zamanı tutan bir markanın 'Cumhuriyetin Saati' koleksiyonunu üretmesi son derece özel bir projedir. Bizim hayalimiz Quantum saatlerini tüm dünyaya tanıtmak.”


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER