› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.11.2012

Ear Cuff çılgınlığı her yerde!

Herkes bir ear cuff tutturmuş gidiyor, hızla yayılan bu akım kadınların kulağından düşmüyor. Ear cuff nedir, nasıl kullanılır, en iyi ear cuff'lar nereden alınır? Pudra.com sizin için araştırdı.

Normal küpelerin suyu mu çıktı diyebilirsiniz. Ama unutmayın ki moda alışılmışın dışında şeyler yaratmayı seviyor. Aksesuar kullanmayı seviyorsanız, bu ear cuff’lara bayılacaksınız.

Ear Cuff çılgınlığı her yerde!

Ear cuff nedir?

Ear cuff, küpenin evrim geçirmiş hali diyebiliriz. Kulak memesi ve kıkırdağa takılan küpelerin birleşimi olarak adlandırabilen bu büyük küpeler genelde tüm kulağı kaplıyor.


Ear cuff nasıl kullanılır?


Siz bakmayın öyle asi durduklarına, taşlı bir ear cuff şık bir davette kurtarıcı aksesuarınız olabilir. Bütün kulağı kaplayanları, tüylü olanları, zincirlileri, saçla birleşenleri derken ear cuff çılgınlığı ülkemizde de son hız devam ediyor. Unutmadan söyleyelim, Pudra.com olarak bu büyük küpeleri saçlarınızı toplayarak kullanmanızı öneriyoruz. Aksi takdirde saçlarınızın arasında kaybolup giden küpeleriniz gereken ilgiyi görmeyecektir.


Ear cuff nereden alınır?


İlk başlarda sadece internetteki yabancı alışveriş sitelerinde rastladığımız ear cuff’ları artık Türkiye'de de Topshop ve H&M gibi mağazalarda bulabilirsiniz. Ayrıca sokak modasının en güzel parçalarını bulabileceğiniz Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve Beyoğlu'ndaki küçük butik ve dükkanlarda da var. Nasıl kullanılacağı konusunda aklınızda hala soru işaretleri varsa gelin bir de ünlülerin ear cuff tercihlerine göz atalım.




Ear cuff çılgınlığına kapılmış ünlüler arasında Lara Bingle, Diane Kruger ve Rihanna gibi isimler yer alıyor. Kulaklarınıza güveniyorsanız ve farklı olmaktan hoşlanıyorsanız, hemen bir ear cuff edinin.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER