› 
 › 
Pudra.com 07.05.2012

Efsane Cambridge Satchel’a kavuştuk!

Harvey Nichols Mağazaları, trendsetterların kollarından çıkarmadığı çanta markası Cambridge Satchel’ın floresan renkleri ve vintage serisiyle yaz aylarını karşılıyor.

Harry Potter ve Harmonie’nin, Hogwarts’ta taktığı çantadan ilham alarak tasarlanan el yapımı deri okul çantası Cambridge Satchel hem hikayesi hem de florasan renkli vintage serisiyle markanın takipçilerini baştan çıkartıyor.

Efsane Cambridge Satchel’a kavuştuk!

Moda dünyasına hızlı ve etkili bir giriş yapan Cambridge Satchel çantalar, unisex kullanımı, çarpıcı renkleri ve klasik İngiliz okul çantası andıran tasarımıyla sezonun favorisi olarak gösteriliyor.



Marka romantik ve enerjik ruhunu çantalara taşırken özel tasarım olan floresan ve vintage renkli palet skalası ise kıyafetlerin en fantastik tamamlayıcı aksesuarı olarak göze çarpıyor.

Cambridge Satchel floresan serisini renklendiren pembenin şekerliği, yeşilin dinamizmi, sarının canlılığı ve turuncunun parlak dokusuyla beraber popülerliliği de yeni sezona hükmediyor.





Markanın vintage serisinde bulunan lacivert, kırmızı, sarı, mor ve taba tonlarındaki çantalar ise hip, iddialı ve alternatif tarzıyla sokak stilini yeniden kurguluyor.

Cambridge Satchel’ın moda bloggerları tarafından yeni sezonda hit olarak nitelendirilen maskülen ve keskin hatlı deri çantaları, floresan ve vintage serisiyle Harvey Nichols Mağazaları’nda zamansız tarzını yaratmaya devam ediyor.







Florasan renkli Cambridge Satchel çantaların fiyatı: 445 TL

Kırmızı, mor, sarı, lacivert renkli Cambridge Satchel çantaların fiyatı: 395 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER