› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.08.2014

Emma Watson’ın trend belirleyen aksesuarları

Özgün stiliyle her zaman dikkat çeken Emma Watson, tek tarafa taktığı küpeleriyle yine yepyeni bir trende öncülük ediyor.

Güzel yıldız Emma Watson, oyunculuğuyla olduğu kadar özgün tarzıyla da büyük beğeni topluyor. Kendine has stili ve havalı duruşuyla trend belirleyen ünlüler arasında yer alıyor başarılı oyuncu. Genellikle sade ve vurucu kıyafetleriyle dikkat çeken Emma, stilini az ve öz kullandığı belirgin aksesuarlarla tamamlıyor.

Emma Watson’ın trend belirleyen aksesuarları

24 yaşındaki oyuncunun son dönemlerdeki favorisiyse kulağının tek tarafına taktığı küpeleri. Emma’nın hem günlük hayatta hem kırmızı halıda vazgeçmediği bu yepyeni trendi mercek altına aldık.
emma watson trend belirleyen aksesuar kupe makale ici 2

Son dönemlerde Paris Moda Haftası’nda ön sırada sıkça rastladığımız Emma, stiliyle diğer Hollywood yıldızlarından farklı olduğunu her fırsatta gösteriyor. Geçtiğimiz ay Paris’teki Valentino Haute Couture defilesini izleyen genç yıldız, siyah dantelli büstiyer ve deri ceket kombinasyonunu sarkıntılı inci küpeyle tamamlamıştı. Tek kulağına taktığı inci küpeyi deri ceketle kullanarak asi tarzını çabasız şıklığa dönüştürmeyi çok iyi başarmıştı Emma. Yine Paris’te Giambattista Valli defilesinde sade siyah kıyafetini sarkıntılı zincir küpeleri ile tamamlayan güzel oyuncu, sadelikten şaşmadığı göstermişti.

emma watson trend belirleyen aksesuar kupe makale ici 1

Özel günlerde ve kırmızı halıda gösterişten uzak duran Emma, hiçbir zaman göze batacak tercihler yapmıyor. Minimal ama iddialı takıları, asi kıyafetlerle kombinlemeyi seviyor. Genç oyuncunun özel günlerdeki favorileriyse inci ya da pırlanta küpeler. Golden Globe ödüllerinde herkesi şaşırtan pantolon üzeri sırtı açık bluz kombinasyonunda Dior’un meşhur tribal inci küpelerini tercih eden yıldız, Noah Prömiyeri'ndeyse seçimini kulağını boydan boya kaplayan zarif pırlanta bir küpeden yana yapmıştı.

Ne dersiniz, Emma Watson’un moda dünyasında öncülüğünü ettiği bu tek küpe trendi sizce de çok şık değil mi?


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER