› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.12.2012

House of Waris mücevher koleksiyonu Nişantaşı'nda

Hint Kökenli Amerikalı tasarımcı Waris Ahluwalia'nın "House of Waris" adlı mücevher tasarımları, 2 gün boyunca The House Hotel Nişantaşı'na misafir olacak.

Hint kökenli Amerikalı mücevher tasarımcısı ve aktör Waris Ahluwalia'nın tasarladığı "House of Waris" mücevherleri geçtiğimiz günlerde Türkiye'de ilk kez Karaköy'de İstanbul'74'te sergilenmişti.

House of Waris mücevher koleksiyonu Nişantaşı'nda

Ünlü tasarımcının mücevherleri bu kez de Nişantaşı'ndaki The House Hotel'de 7-8 Aralık 2012 tarihleri arasında görülebilecek.

"House of Waris" sergisi, Waris Ahluwalia tarafından kürate edilmiş özel bir seçkinin yanı sıra sanatçının daha önce hiçbir yerde sergilenmeyen tasarımlarına da yer veriyor.

"House of Waris" adı altında toplanan mücevher tasarımları, eski dünyaya ait geleneksel teknikleri zamansız parçalar yaratmak amacıyla bir araya getiriyor. Bu sürecin sonunda ortaya, koleksiyonerlerin ve moda ikonlarının arzu nesnesi haline gelen mücevherler çıkıyor.

Bu serginin ardından İstanbul'a veda edecek mücevherleri kaçırmak istemiyorsanız 7-8 Aralık tarihleri arasında Nişantaşı The House Hotel'e uğramayı ihmal etmeyin!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER