› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.12.2013

Kenzo ve Liberty of London eşarp koleksiyonu

"Stephen Sprouse/Louis Vuitton", "Damien Hirst/Alexander McQueen" eşarp koleksiyonlarından sonra moda dünyasının üçüncü kapsül koleksiyonu Kenzo ve Liberty of London işbirliğinde hazırlandı.

Kenzo ve Liberty of London, sınırlı sayıda üretilen "Tiger Tree of Life" kapsül eşarp koleksiyonu için bir araya geldi. Bu koleksiyon "Stephen Sprouse x Louis Vuitton", "Damien Hirst x Alexander McQueen" eşarp koleksiyonlarından sonra moda dünyasının üçüncü kapsül eşarp koleksiyonu.

Kenzo ve Liberty of London eşarp koleksiyonu

Üç farklı tasarımı olan ve sınırlı sayıda üretilen eşarplar adeta birer tablo gibi. İpek eşarp tasarımlarda 1976’dan beri Liberty of London’ın ikonikleşen “Tree of Life” baskısı, geleneksel çiçek tasarımları, egzotik meyveler, çiçekler ve mitolojik figürler kullanıldı.

Benzersiz bir tasarım oluşturmak için Kenzo’nun kaplan motifinin Liberty of London’ın “Tree of Life” baskısına uygulandığı eşarpların kırmızı, krem ve mavi renk alternatifleri bulunuyor.

Sınırlı sayıda üretilen eşarplar Liberty of London’ın web sitesi’nden satın alınabiliyor. "Tiger Tree of Life" özel ipek eşarpların her biri 195 Euro’dan satılıyor.

Liberty.co.uk


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER