› 
 › 
Pudra.com 27.01.2011

Kipling: Maymun figürlü çantalar

Kipling, klasik çanta modellerinden sıkılanlar için son derece eğlenceli, dinamik, renkli ve sıra dışı tasarım çantalarla yeni sezona bomba gibi giriyor!

Her tasarımı ve her koleksiyonuyla dünya çanta modasında adından söz ettiren Kipling, yeni yıla da muhteşem bir giriş yapıyor. Farklı tarzı, kalitesi ve şıklığa getirdiği yorumlarla tüm dünyada milyonlarca hayran kitlesi oluşturan marka, 2011 için koleksiyonlarına eklediği yepyeni modellerle yine iddialı. Gorilla Girlz, Basic, City, Sport Intense, New Horizons gibi beğenilen koleksiyonlar, çok daha fazla alternatifle yeni yılda şıklığı her zaman yanında taşımak isteyenlerle olacak.

Kipling: Maymun figürlü çantalar



Her tasarımına eşlik eden sevimli maymun figürleriyle sınırsız hayal gücünün sembolü haline gelen Kipling, 2011 modellerini mağazalarında satışa sundu. Kipling, klasik çanta modellerinden sıkılanlar için son derece eğlenceli, dinamik, renkli ve sıra dışı tasarımlarla çanta modasına yeni yılda da renk katmayı amaçlıyor.



Gorilla Girlz, Basic, City, Sport Intense, New Horizons koleksiyonlarını, eklediği yeni modellerle geliştiren marka, sevenlerine artık çok daha fazla alternatif sunuyor. Ayrıca her koleksiyonun içinde kol ve el çantalarının yanı sıra seyahat çantası, iş çantası, laptop çantası, makyaj çantası, sırt çantası, bavul, cüzdan çeşitleri ve anahtarlık gibi aksesuarlar da bulunuyor.

Kullanım konforu ve fonksiyonellik tüm modellerde olduğu gibi 2011 tasarımlarının da ortak özelliği olarak öne çıkıyor. Cep telefonu, makyaj malzemesi, defter, kalem hatta kredi kartı gibi eşyalarınızı koyabileceğiniz ekstra gözler ve bölmeler yine büyük rahatlık sağlıyor. Su geçirmeyen, yıkanabilen ve kir tutmayan malzemeden üretilen Kipling’ler, çok uzun süre şıklığını koruyor.



Kipling çantalar nerede satılıyor?

İstanbul
Carrefour Kozyatağı
Capitol AVM Altunizade
Boyner Şaşkınbakkal
Boyner İstinye Park,

Ankara
Ankara Kentpark AVM Triplite

Bodrum
Bodrum Oasis Dexter

Kuşadası
Kuşadası Egeport

www.kipling.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER