› 
 › 
Pudra.com 18.10.2011

Kwanpen'den krokodil derisi eşsiz çantalar

Dünyada Kate Moss ve Sienna Miller gibi ünlülerin tercihi olan Kwanpen, olağanüstü tasarımları ve eşsiz el işçiliği ile 1938 yılından beri krokodil derisi çantalar üretiyor. Kwanpen, Nişantaşı'nda açıldı!

Klasik güzelliği ile dikkat çeken Kwanpen’in yeni modelleri zarafet, estetik ve cesareti bir arada görmek isteyen kadınlar için üretildi. Kate Moss ve Sienna Miller gibi çağımızın moda ikonlarının tercihi olan Kwanpen’in, yeni sezon için ürettiği modeller, profesyonel hayatındaki gücünü, sosyal hayatının renkliliği ile birleştiren, farklı yaşlardan kadınlara hitap ediyor.

Kwanpen'den krokodil derisi eşsiz çantalar

Özenli bir becerinin ürünü olan koleksiyonun her bir parçası, gündüzden geceye kadar çeşitli ortamlara uygun olarak tasarlandı. Kwanpen çantaların en önemli ortak özelliği “sahibini tamamlamak" Sahibine uyum sağlamak için titizlikle tasarlanmış olan bu eşsiz çanta, çevreye yalnızca bir Kwanpen çanta olarak görünmeyip, sahibine uyum sağlayan bireyselleşmiş, kişisel bir çantaya dönüşmekte...

Bir trend değil, yaşam boyu severek kullanılacak bir yatırım
Bu sezonun çok amaçlı çantası her bakımdan beceri ve incelik harikası. Yalnızca güzellik ve üstün işçilik sembolü olmakla kalmayan Kwanpen çantalar, sahibine bir ömür boyunca hizmet vermek için tasarlandı.

Kwanpen çantalar, uluslararası moda otoriteleri tarafından "gerçek bir leydi çantası" olarak nitelendiriliyor. Kwanpen çantalarda kullanılan üstün kaliteli krokodil derileri büyük pullu ve eşsiz. Pulların her bir çanta üzerinde fevkalade bir titizlikle hizalanmış olması son derece özenli bir el işçiliğinin eseri.

Kwanpen mağaza
Abdi İpekçi Cad. Engin Apt. No: 17/1 Nişantaşı
0212 296 09 01



Kwanpen hakkında
Kwanpen, el yapımı krokodil derisi çantaları ile dünyaca tanınan saygın bir şirket. 1938 yılında kurulmuş olan Kwanpen, olağanüstü tasarım ve titiz işçilik ürünü üstün kalite çantalar üretiyor. Dünya çapındaki seçkin butiklerde satışa sunulan Kwanpen çantalarının her biri kendi sahasında en iyi ürün olma gururunu taşıyor.

Dayanıklılığı ve bir ömür boyu kullanımı ile dikkat çeken Kwanpen çantaların bu özelliği usta el dikişi tekniğinden kaynaklanıyor. Çantanın tutma yeri, gövde ve iç kısmındaki her bir parça aynı dikkat ve özenle el işçiliği ile kesilip yapıştırılarak dikim yapan usta ve zanaatkarlardan oluşan bir ekip tarafından 19. yüzyıldan beri değişmeyen özel makinelerle birleştiriliyor. Bu meşakkatli sürecin sonucunda bu özel çantaların her biri yaklaşık iki günde üretiliyor.

Çantalarda kullanılan krokodil derileri “Nesli Tükenmekte olan Türlerin Uluslararası Ticaret Konvansiyonu”na uyumlu olarak elde ediliyor. Kwanpen çantaları Singapur Zirai Gıda ve Veterinerlik Makamı onayı ile çevre dostu olarak tasarlanıyor. Krokodiller çiftliklerde yetiştirildiğinden, aynı zamanda ‘Vahşi Krokodili Kurtar’ programına da destek veriliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER