› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.01.2016

Sevgililer Günü'ne özel aksesuarlar

Sevgililer Günü'nde eşinize veye sevgilinize aşkınızı göstermek için Les Nereides Paris'in romantik aksesuarlarını tercih edebilirsiniz.

Les Nereides Paris, Aşkın Sembolü ve Geometrik koleksiyonu ile Sevgililer Günü'nde hayatınızın aşkını mutlu edecek özel parçalar sunuyor. 14 Şubat'ta sevdiğiniz kişiye zarif ve romantik bir hediye vermek istiyorsanız, Les Nereides’in bu özel gün için hazırladığı aşk temalı tasarımlarına göz atmalısınız.

Sevgililer Günü'ne özel aksesuarlar
Les Nereides Paris aksesuarlarıyla romantik bir Sevgililer Günü geçirin




















Les Nereides’in koleksiyonları günümüz modern kadının sofistike ve elegan çizgisiyle birleşiyor. İnci kullanımına ağırlık verilen Aşkın Sembolü koleksiyonunda feminen ve romantik renklerin ağırlığı dikkat çekiyor. Geometrik koleksiyonda ise Les Nereides Paris'in klasik çizgisinin dışında daha modern parçalar görüyoruz.
les nereides paris aksesuarlarıyla romantik bir sevgililer günü geçirin




















Les Nereides Paris, kış aylarında öne çıkardığı La Diamantine Spéciale koleksiyonunun ağır topu ise mermer. Mermerin zamansız renklerle yakaladığı ahengin yanı sıra modern ve klasik tarzı ile dikkat çeken bir koleksiyon sunulmuş. Aksesuarlar aynı zamanda altın kaplama.

Markanın Nişantaşı’nda bulunan özel butiğinde birbirinden farklı aksesuarları bulabilirsiniz. Bileklik, yüzük ve kolyelerin yanı sıra mağazada kokulu mum ve parfümler de bulunuyor.

Adres: Nişantaşı Teşvikiye Mah. Ihlamuryolu  Cad. Işık Apt. No:13
Tel: 0212 224 11 78


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER