› 
 › 
pudra.com 10.11.2010

Magicform'dan Leopar Koleksiyonu

Magicform’un 2010 2011 Kış koleksiyonunda yer alan leopar deseni ile tasarladığı iç çamaşır takımları, uyku gözlükleri ve dantelli bacak bantlarını pudra.com çok beğendi!

Magicform, 2010-2011 Kış koleksiyonunda, dış giyimin vazgeçilmez deseni olan leoparı, siyah ve sarı, kahverengi ve mavi renklerle iç giyimde yorumladı. Vahşi doğanın renkleri ve desenleri, kadın vücüdunda dantel ve satenin kombinasyonu ile hayat bulurken leopar resimli tasarımlar ise, turkuvaz ve kahverenginin egemenliğinde.

Magicform'dan Leopar Koleksiyonu



Farklı göğüs ölçüleri ve formları için hazırlanan sütyenler, 3 değişik alternatifli külot kesimleri, ipek babydoll’ler, body'ler, uyku gözlüğü ve bacak bandı gibi aksesuarlar ile tamamlanan koleksiyonda, markanın Baş Tasarımcısı Gamze Civelekoğlu, kadının egzotik iç dünyasının dışa vurumunu işledi.

Cesur, kendine güvenen ,yüksek enerjileri ile doğa ile bir olan kadından ilham alınan koleksiyonda siyah ve sarı leopar desenli tasarımlarda, siyah danteller ağırlıklı olarak kullanılırken, leopar resimleri body ve takımlarda işleme olarak hayat buldu.

Magicform ürünlerini, seçkin içgiyim mağazalarında, Boyner ve Debenhams zincirlerinde ve markanın Nişantaşı Valikonağı Caddesi ve Kanyon AVM’deki konsept mağazalarında bulabilirsiniz.





Magic Form Kanyon
Kanyon Alışveriş Merkezi
Büyükdere Cad. No:185/96
Levent İstanbul

Magic Form Nişantaşı
Nişantaşı Valikonağı Caddesi No:52
Nişantaşı İstanbul


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER