› 
 › 
Pudra.com 28.11.2011

Matraş'tan rengarenk çantalar

Matraş'ın turuncu, pembe, yeşil gibi canlı renklerdeki yumuşacık deriden hazırlanan kol çantaları, üzerlerindeki kilit, kemer, zımba gibi detaylarla zengin bir görünüm yakalıyor.

Matraş, 2011-2012 kış sezonunun öne çıkan trendlerini moda severlerle buluşturmaya devam ediyor. Yazdan kalma renklerin her yerden ortaya çıktığı ve renk bloklarıyla farklı formlar oluşturduğu 2012 kışında Matraş, kişisel stiline sezon trendlerini uyarlamak ya da daha enerjik ve neşeli bir görünüm yakalamak isteyenler canlı renklerdeki, yeni kadın çanta koleksiyonunu sunuyor.

Matraş'tan rengarenk çantalar



Turuncu, pembe, yeşil gibi canlı renklerdeki yumuşacık deriden hazırlanan kol çantaları, üzerlerindeki kilit, kemer, zımba gibi detaylarla zengin bir görünüm yakalıyor. Çantaların fiyatı ise 400 TL.



Nereye giderseniz gidin, İstanbul elinizin altında
Matraş bu yıl hazırladığı tüm çanta koleksiyonlarında, İstanbul’un enlem ve boylamının yazılı olduğu yeni logo rozetini kullanmaya başladı. Matraş yazısı altında bundan böyle İstanbul’un dünya üzerindeki adresi, yani enlem ve boylam bilgisi yazılı olacak. İstanbul’da doğan ve bir İstanbul kimliğinden gurur duyan Matraş, böylece moda dünyasının dikkatini bu gizemli ve büyüleyici şehre çekiyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER